Styr på din økonomi

FÅ DET FULDE UDBYTTE AF DINE RESSOURCER

Der kan opnås store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen. Nogle af de områder hvor vores kunder har opnået en mærkbar effekt er:

  • Elektronisk afsendelse af fakturaer
  • Elektronisk modtagelse af kreditorfakturaer
  • Godkendelses-workflow for kreditorfakturaer
  • Elektronisk bankafstemning
  • Overblik over forretningen ved hjælp af Business Intelligence

Dermed kan I udnytte ressourcerne i økonomiafdelingen endnu bedre, end I allerede gør!

Vores dedikerede økonomikonsulenter, har alle en baggrund som controller eller lignende. De taler derfor samme sprog som dig.

Vores stærke netværk af partnere gør endvidere at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed – heriblandt automatisk fakturahåndtering. Hør mere om vores partnere her.

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.