LEVER JERES PROCESSER OP TIL DE STIGENDE KRAV?

Øget konkurrence og nye forretningsmodeller har medført, at kravene til en omkostningseffektiv og fleksibel håndtering af lageret aldrig har været større end i dag.

Mindre lagerbinding, højere kundeservice, flere pluk, færre fejlpluk, mindre ordrer og større udskiftning i sortiment er nogle af de krav, som mange virksomheder står over for – ofte på samme tid!

Datacons erfarne forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i samarbejde med vores kunder. Ikke to løsninger er ens, men stemmestyret pluk, integration til lagerautomater, håndterminaler og integrationer til fragtmænd er typiske komponenter i vores løsninger.

Derudover leverer vi typisk ABC-lageranalyser, der hjælper jer med at få den helt rigtige sammensætning af lageret. Her gælder 80/20 reglen næsten altid; det er ofte 20% af varerne, der binder 80% af lageret. Men det er desværre langt fra altid, at det er de rigtige 20%!

MED EN LØSNING FRA DATACON:

  • Opdateret information om lagerbeholdninger
  • Bedre varedisponering
  • Færre plukfejl
  • Flere pluk pr. tidsenhed
  • Reduceret lagerbinding
  • Reduceret tidsforbrug. ifbm. modtagelse, flytning og optælling af varer

Henrik Hansen
Afdelingschef Vest

T: +45 30 928 952    
Send en mail til Henrik

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.