Kvinde der underviser i forecasting

DEN RETTE VARE, I DEN RETTE MÆNGDE, PÅ DET RETTE TIDSPUNKT

Det har altid været en udfordring at udarbejde budgetter for forventet omsætning. Oftest bliver disse udarbejdet på baggrund af sidste års salg, krydret med mavefornemmelse.

Men det kan være en dyr fornøjelse, at budgettere forkert. Et fejlagtigt afsætningsbudget kan medføre at man opnår for stor lagerbinding eller også er man ikke i stand til at levere de mængder, kunderne efterspørger. I begge tilfælde vil dette kunne mærkes på bundlinjen.

Hos Datacon har vi hjulpet mange virksomheder med at løse denne udfordring. Med den nyeste version af Dynamics 365 for Operations, kan vi nu også udnytte Microsoft Azure Machine Learning, hvilket giver vores kunder et væld af nye muligheder.

OPNÅ BEDRE RESULTATER

Skal vi hjælpe dig med at opnå mere nøjagtig forecasting?

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.