Detailbutik

VI SKABER RESULTATER I DETAILBRANCHEN!

Kampen om kunderne er hård, ikke mindst i detailbranchen, der er presset fra mange sider. Fokus på kundeservice, optimering af produktmix og indtjening er derfor vigtigere end nogensinde for at kunne drive en succesfuld butik eller større forretningskæde.

Der sker voldsomme forandringer i disse år, specielt med handel på nettet. Kunderne har aldrig før haft så mange muligheder og mængden af information, de konstant bombarderes med, har aldrig været større. For at kunne fastholde sine kunder er det blevet altafgørende at tilbyde nye og forbedrede serviceoplevelser. Derfor er det vigtigt at have al relevant data på sine kunder til rådighed, så man bl.a. via loyalitets- og bonusklubber kan sikre højest mulige tilknytning til sin forretning.

 

FORSTÅELSE FOR DETAILBRANCHEN

Datacon har en bred og dyb forretningsforståelse inden for detailbranchen og vores løbende dialog med store og små detailvirksomheder gør, at vi har den rette markedsindsigt til også at hjælpe din virksomhed. Vi ved, hvordan vi skal hjælpe med at binde de komplekse it-løsninger sammen, og med udgangspunkt i den enkelte virksomheds processer og arbejdsgange, kan Datacon med Dynamics 365 for Retail levere den komplette løsning, der understøtter din forretning.

VI LEVERER HELE LØSNINGER

Datacon har leveret it-løsninger til dansk detailhandel siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser med henblik på at skabe løsninger, som er i tråd med tidens krav.

Du får løsninger der:

 • Skaber værdi for din virksomhed og din kunder
 • Styrker din bundlinje
 • Ruster dig bedre i kampen om kunderne
 • På kort tid sikrer dig en solid ROI
 • Løbende reducerer omkostninger og dermed øger virksomhedens bundlinje

Mikkel SjørslevMikkel Sjørslev
Konsulentchef Øst

T: +45 28 101 474
Send en mail til Mikkel

HP POS

FLEKSIBELT POS-SYSTEM INTEGRERET MED DIN MICROSOFT DYNAMICS

Datacons 30 års erfaring med detailhandlen kombineret med de bedste produkter fra HP, giver dig individuelle løsninger, baseret på standardkomponenter. Det giver dig en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift.

Du kan se frem til at effektivisere jeres arbejdsgange betydeligt, ved hjælp af mulighederne i HP’s nyeste POS-system. Løsningen kommer i et fantastisk design, med en fremragende ydeevne. Det sikrer dig tryghed i anvendelsen samt at dine kunders oplevelse forbedres.

Er du ikke helt overbevist endnu? Så synes vi du skal kigge nærmere på vores case med Brøndby IF.

Vi holder nemlig Brøndby Stadion forsynet med 90 effektive kasser. Ifølge Brøndby IF’s administrerende direktør, Jesper Jørgensen, har Datacons løsning blandt andet reduceret omkostningerne til vedligehold, gjort ekspeditionstid hurtigere og givet øget tryghed for medarbejderne.

Kort om kasse-systemerne:

 • Integrereret med klubbens ERP-system, Microsoft Dynamics
 • Uafhængig af netadgang
 • Dankort-integreret
 • Giver Brøndby IF mulighed for selv at designe layout

Læs hele casen her.

HVAD KAN DU FÅ?

Vi hjælper dig med alt lige fra:

 • POS’er
 • Kiosker
 • Tablets
 • Bonprintere
 • Kasseskuffer
 • Betalingsterminaler fra Verifone

.. og hvad du ellers har behov for. Vi kan levere en total-løsning med samtlige komponenter til dit POS-system.

DET SIGER VORES KUNDER

I Datacon har de nøglepersoner, vi har samarbejdet med i mange år. De ved, hvordan vores forretning virker og er gode til at programmere. Det er af stor værdi, at man taler samme sprog, fordi det sikrer, vi får en vis fremdrift.

STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.