Digital mand ved et skrivebord

GØR DATA TIL INDSIGT

Vi hjælper vores kunder med at få indsigt i deres daglige forretning og gør dem i stand til at reagere rettidigt!

Business Intelligence handler om at omsætte de enorme mængder data, der bliver opsamlet i en virksomhed, til brugbar viden. Vi ved hvor disse data gemmer sig og hvordan de skal benyttes. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har desuden givet os en dyb indsigt i hvilke målepunkter, der er kritiske for at kunne styre en forretning til succes.

Se blandt andet vores kundecases med:

Vi blev for nylig også inviteret ind til et ekspertpanel omkring Businesss Intelligence i forlængelse af Berlingske, Dansk Erhverv & IT-Branchens tema-magasin “Digitalisering af erhvervslivet”. Magasinet sætter fokus på hvordan det danske erhvervsliv kan optimere deres konkurrenceevne via implementering af effektive og fleksible digitale løsninger.

Vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, har derfor prøvet at sætte ord på hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data. Læs hele interviewet her.

 

POWER BI

Datacons foretrukne Business Intelligence værktøj er Power BI. Med Power BI får du mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed via stærk visualisering og anvendelse af data.

Integrationen af data er nemmere end du måske regner med – faktisk understøtter Power BI mere end 50 forskellige datakilder, som du kan kombinere på kryds og tværs i dine rapporter. Det gælder blandt andet alle gængse databaser, såsom Microsoft Dynamics, sociale medier og Google Analytics. I stedet for rapportering i forskellige systemer, tilbyder Power BI din virksomhed at få et samlet dashboard med kombination af data fra decentrale systemer – i ét centralt datasystem.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Business Intelligence.

MØD BRUGERNE I ØJENHØJDE

Business Intelligence handler også om brugerne. Nogle brugere har behov for et hurtigt overblik over nogle ganske få KPI’er – andre brugere har behov for, at analysere data på tværs af flere forskellige dimensioner.

Sidst, men ikke mindst, er der de brugere der har behov for selv at udarbejde Ad-hoc rapportering på baggrund af data.

Mikkel SjørslevMikkel Sjørslev
Konsulentchef Øst

T: +45 28 101 474
Send en mail til Mikkel

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.