MICROSOFT BUSINESS INTELLIGENCE – GØR DIN DATA TIL INDSIGT

Vi hjælper vores kunder med at få indsigt i deres daglige forretning og gør dem i stand til at reagere rettidigt!

Business Intelligence handler om at omsætte de enorme mængder data, der bliver opsamlet i en virksomhed, til brugbar viden. Vi ved hvor disse data gemmer sig og hvordan de skal benyttes!

Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har desuden givet os en dyb indsigt i hvilke målepunkter, der er kritiske for at kunne styre en forretning til succes. Derfor har vi med succes implementeret Microsofts business intelligence software for en række af vores kunder.

MØD BRUGERNE I ØJENHØJDE

Business Intelligence handler også om brugerne. Nogle brugere har behov for et hurtigt overblik over nogle ganske få KPI’er – andre brugere har behov for, at analysere data på tværs af flere forskellige dimensioner.

Sidst, men ikke mindst, er der de brugere der har behov for selv at udarbejde Ad-hoc rapportering på baggrund af data.

Se blandt andet vores kundecases med:

Dacapo

Interstil

Prodan

Munck

POWER BI

Datacons foretrukne Business Intelligence værktøj er Microsoft Power BI.

Med Power BI får du mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed via stærk visualisering og anvendelse af data.

Microsofts business intelligence software, Power BI, analyserer dine data og sætter dem i kontekst. På den måde, får I den indsigt, der kræves for at træffe bedre beslutninger, effektivisere arbejdsgange, identificere flaskehalse og meget, meget mere.

En indsigt som vil få stigende betydning i de kommende år!

Integrationen af data er nemmere end du måske regner med – faktisk understøtter Power BI mere end 50 forskellige datakilder, som du kan kombinere på kryds og tværs i dine rapporter. Det gælder blandt andet alle gængse databaser, såsom Microsoft Dynamics, sociale medier og Google Analytics.

I stedet for rapportering i forskellige systemer, tilbyder Power BI din virksomhed at få et samlet dashboard med kombination af data fra decentrale systemer – i ét centralt datasystem.

HELE DIN VIRKSOMHED I REALTID

En af de største fordele vi ser ved Microsoft Power BI er, at rapportering kan ske i realtid.

Det giver et øjebliksbillede af forskellige dele af en virksomhed, der kan dække elementer som produktion, lagerstatus og aktive salgsordrer.

Samtidig kan Power BI levere kontekst for, hvordan din virksomhed præsterer nu her ved, at sammenligne med data for andre perioder.

Helt konkret, kan vi skære brugen af Power BI ned til 5 suverænt vigtige fordele:

  1. Tidsbesparelse ved rapportering
  2. Kunde-, medarbejder-, produkt- og leverandørindsigt
  3. Indsigt i interne processer
  4. Bedre beslutningsstøtte
  5. Reducerede interne omkostninger

HVORDAN BENYTTER DATACON POWER BI

For at illustrere brugen af Power BI, vil vi gerne vise dig hvordan vi selv bruger det i praksis.

På den måde kan du se, at det ikke bare er tomme ord. Den største grund til at vi ønsker at hjælpe dig med Power BI er nemlig, at vi selv har set den store værdi af Microsofts business intelligence løsning. Faktisk er det vores mest anvendte rapporteringsværktøj, både i forhold til medarbejdere, produkter og kunder.

Nogle af de områder, hvor vi konkret anvender Power BI er:

  • Intern registrering til visualisering i særlige afdelinger
  • Procesfremgang på langvarige udviklingsprojekter
  • Rapporteringsværktøj til ledelsesbrug

Du kan læse mere omkring vores interne brug af Microsoft Power BI i vores artikel lige her.

FORSKELLIGE UDGAVER STARTER VED GRATIS

Microsoft Power BI kommer i forskellige udgaver. Prisen varierer og er helt gratis for Light-versionen, som er en smagsprøve på, hvad Power BI kan tilføre af værdi hos din virksomhed.

Et abonnement på PRO-udgaven af Power BI koster imidlertid ikke mere end 60 kroner pr. bruger om måneden.

Selve udrulningen af Power BI og designet af jeres rapporter kan enten varetages af jeres egen it-afdeling eller af Datacon.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Microsoft Power BI.

BUSINESS INTELLIGENCE INTEGRERET I DIT ERP-SYSTEM

Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, er blandt andet kendetegnet ved, at du får Microsoft Power BI med i pakken! Du kan derfor nu få stor indsigt i hele din virksomhed direkte i dit ERP-system.

På den måde får I som virksomhed det bedste grundlag for, at træffe de bedste beslutninger i dagligdagen i ét centralt datasystem.

Det og meget mere kan du læse om i vores artikel omkring Microsoft Dynamics 365, hvor vi har samlet alt du skal vide om løsningen. Du kan se artiklen her.

Vi har deltaget i flere ekspertpaneler omkring brugen af Businesss Intelligence. Du kan eksempelvis se, da vi blev inviteret ind til Berlingske, Dansk Erhverv & IT-Branchens tema-magasin “Digitalisering af erhvervslivet”.

Magasinet sætter fokus på hvordan det danske erhvervsliv kan optimere deres konkurrenceevne via implementering af effektive og fleksible digitale løsninger.

Vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, har derfor prøvet at sætte ord på hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data, heraf den rette business intelligence software. Læs hele interviewet her.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: