Medarbejdere taler projekt

STYR PÅ PROJEKTØKONOMI OG RESSOURCER

Med projektmodulet i Microsoft Dynamics får I styr på projektøkonomi og ressourcer – ovenikøbet med et absolut minimum af arbejdsindsats.

Projektmodulet kan konfigureres til alle behov, fra de helt simple projekter, hvor der måske bare skal samles tidsforbrug og -omkostninger op til komplekse projekt-enterpriser med avancerede behov for styring af økonomi og ressourcer – det er udelukkende et spørgsmål om, hvordan det sættes op!

Med projektmodulet fjernes alle former for dobbeltarbejde, da registrering af udgifter, godkendelser og tidsregistrering kan foretages via blandt andet apps og tablets. Har I fastpris-projekter, sikrer I en jævn indtjening ud fra den månedlige vurdering af projekternes færdiggørelsesgrad – resten klarer systemet, da der selvfølgelig er fuld finansintegration. Håndtering af fakturering, evt. med indlagt workflow vedr. fakturagodkendelse, er en selvfølge, uanset om I har fastpris-projekter med a conto-fakturering eller I fakturerer efter løbende regning.

Udfører I også service, opretter I serviceordrer, som udføres i det interval, I har aftalt med jeres kunde. Dermed har I fuldt overblik over fremtidige opgaver. I har også mulighed for at lave abonnementsaftaler, hvor abonnementsfakturaerne dannes automatisk i den ønskede frekvens.

Indtægter og omkostninger på serviceordrer og abonnementsaftaler opsamles på projekter, således at I til enhver tid har styr på den samlede økonomi på både projektniveau og kundeniveau.

FORDELE VED MODULET:

  • Eliminerer dobbeltarbejde
  • Fleksibel og skalérbar løsning
  • Håndterer alle typer af projekter
  • Sikrer korrekt efterkalkulation
  • Giver overblik og ressourcebehov med mulighed for integration til Microsoft Project.
  • Kan håndtere serviceopgaver og abonnementsfakturering

I nedenstående video, kan du høre hvordan Munck Gruppen har haft stor gavn af projektmodulet i Microsoft Dynamics AX.

N

Vi er din Microsoft Dynamics partner

Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

N

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

N

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, når der skal findes de bedste løsninger til netop din virksomhed.

N

Fast tilknyttet kundeteam

Vi arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

N

Vi tør at udfordre jer

Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for. Det gør vi fordi vi vil realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem mere end 30 års erfaring, ved hvad der skal til.

N

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

N

Digitaliseringskoncepter

Vi har sat digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

N

Alle kunder er vigtige os

Forvent høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

N

Vi giver dig den fulde pakke

Udover Microsoft Dynamics, tilbyder vi en række tillægsydelser, med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Få fuld kontrol over din produktionsstyring med Dynamics 365

Hos Datacon er vi eksperter i at udvikle produktionsstyringsløsninger der gør, at din virksomhed kan leve op til jeres kundernes mange krav.

Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Økonomi

Få det fulde udbytte af dine ressourcer – opnå store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen.

Microsoft Business Intelligence

Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

Fakturahåndtering

Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?