Styr på din økonomi

FÅ DET FULDE UDBYTTE AF DINE RESSOURCER

Der kan opnås store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen. Nogle af de områder hvor vores kunder har opnået en mærkbar effekt er:

N

Elektronisk bankafstemning

Vi er eksperter i at udvikle ERP-løsninger der blandt andet effektiviserer jeres:

Økonomistyring

Budgetplanlægning

Tidsregistrering

Med økonomimodulet i Microsoft Dynamics kombineret med mange års erfaring fra Datacons specialister, kan vi hjælpe dig med at mindske brugen af administrationsressourcer i din virksomhed, samtidig med at du får et nemt overblik over blandt andet dine ansattes timeforbrug, lønudbetalinger og lignende brugbare informationer i din dagligdag.

Vi har lavet et overblik over Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, hvor du blandt andet kan læse hvordan du kan styrke din økonomiafdeling med tal i realtid og smarte værktøjer til din budgettering, således at du kan få øjeblikkelig økonomisk indsigt og bedre beslutningsstøtte.

Det og meget mere kan du læse om lige her, hvor vi har samlet alt du skal vide om løsningen.

Vores dedikerede økonomikonsulenter, har alle en baggrund som controller eller lignende. De taler derfor samme sprog som dig. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed – heriblandt automatisk fakturahåndtering. Hør mere om vores partnere her.

Digital mand ved et skrivebord
Skrivebord
Mand på lager

ER DU OGSÅ TRÆT AF MANUELLE PROCESSER?

Hos Datacon ved vi, at ved at sammentænke it og forretning, opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater!

It skal:

N

Inspirere dig

N

Hjælpe dig

N

Gøre dig mere effektiv i hverdagen

Disse elementer er noget vores konsulenter gør en dyd ud af – det ved vi skaber de bedste resultater hos vores kunder.

HVORFOR DATACON?

De 3 vigtigste grunde til at samarbejde med Datacon er:

N

Vi kender din branche og dermed dine udfordringer. Vi har nemlig udviklet løsninger til både grossist-, detail- og produktionsbranchen i over 30 år.

N

Vi har et stort produktkendskab inden for Microsoft Dynamics 365 og da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger der optimerer hele værdikæden hos vores kunder, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde løsninger i særklasse. Vi giver dig den fulde pakke med den stærke standardløsning, Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

N

Vi har samlet et hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig. Vi tænker som konsulenter, hele vejen igennem organisationen – lige fra vores udviklere til vores direktør.

Datacon bygning

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar