Styr på din økonomi

FÅ DET FULDE UDBYTTE AF DINE RESSOURCER

Der kan opnås store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen. Nogle af de områder hvor vores kunder har opnået en mærkbar effekt er:

N

Elektronisk bankafstemning

Vi er eksperter i at udvikle ERP-løsninger der blandt andet effektiviserer jeres:

Økonomistyring

Budgetplanlægning

Tidsregistrering

Med økonomimodulet i Microsoft Dynamics kombineret med mange års erfaring fra Datacons specialister, kan vi hjælpe dig med at mindske brugen af administrationsressourcer i din virksomhed, samtidig med at du får et nemt overblik over blandt andet dine ansattes timeforbrug, lønudbetalinger og lignende brugbare informationer i din dagligdag.

Vi har lavet et overblik over Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, hvor du blandt andet kan læse hvordan du kan styrke din økonomiafdeling med tal i realtid og smarte værktøjer til din budgettering, således at du kan få øjeblikkelig økonomisk indsigt og bedre beslutningsstøtte.

Det og meget mere kan du læse om lige her, hvor vi har samlet alt du skal vide om løsningen.

Vores dedikerede økonomikonsulenter, har alle en baggrund som controller eller lignende. De taler derfor samme sprog som dig. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed – heriblandt automatisk fakturahåndtering. Hør mere om vores partnere her.

Digital mand ved et skrivebord
Skrivebord
Mand på lager

ER DU OGSÅ TRÆT AF MANUELLE PROCESSER?

Hos Datacon ved vi, at ved at sammentænke it og forretning, opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater!

It skal:

N

Inspirere dig

N

Hjælpe dig

N

Gøre dig mere effektiv i hverdagen

Disse elementer er noget vores konsulenter gør en dyd ud af – det ved vi skaber de bedste resultater hos vores kunder.

N

Vi er din Microsoft Dynamics partner

Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

N

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

N

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, når der skal findes de bedste løsninger til netop din virksomhed.

N

Fast tilknyttet kundeteam

Vi arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

N

Vi tør at udfordre jer

Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for. Det gør vi fordi vi vil realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem mere end 30 års erfaring, ved hvad der skal til.

N

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

N

Digitaliseringskoncepter

Vi har sat digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

N

Alle kunder er vigtige os

Forvent høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

N

Vi giver dig den fulde pakke

Udover Microsoft Dynamics, tilbyder vi en række tillægsydelser, med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

Fakturahåndtering

Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

Datacons mange års erfaring med grossister bliver din genvej til succes!

Vi har unik brancheerfaring med grossister og har gennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger.

Vi skaber resultater i detailbranchen

Datacon har leveret ERP-løsninger til detailhandlen siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser for at skabe løsninger, der opfylder tidens krav.

Få fuld kontrol over din produktionsstyring med Dynamics 365

Hos Datacon er vi eksperter i at udvikle produktionsstyringsløsninger der gør, at din virksomhed kan leve op til jeres kundernes mange krav.

Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Microsoft Business Intelligence

Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

Performance Check

Vi udfører en analyse af jeres ERP-system og opsamler en række performance-målinger. Hertil udarbejder vi en rapport, med anbefalinger over punkter der kan optimeres, for at opnå en bedre performance.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?