Lastbil på vej til kunden eller lager

LOGISTIKSYSTEMER

Har du nogensinde tænkt over, om jeres processer lever op til jeres kunders stigende krav?

Øget konkurrence og nye forretningsmodeller har medført, at kravene til en omkostningseffektiv logistikstyring og fleksibel håndtering af lageret aldrig har været større end i dag.

Mindre lagerbinding, højere kundeservice, flere pluk, færre fejlpluk, mindre ordrer og større udskiftning i sortiment er nogle af de krav, som mange virksomheder står over for – ofte på samme tid!

Datacons erfarne forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle løsninger inden for lager- og logistikstyring i samarbejde med vores kunder. Ikke to løsninger er ens, men stemmestyret pluk, integration til lagerautomater, håndterminaler og integrationer til fragtmænd er nogle af de typiske komponenter i vores løsninger.

En af de mange fordele du får ved at lade Datacon hjælpe dig med din logistikstyring!

Derudover leverer vi typisk ABC-lageranalyser, der hjælper jer med at få den helt rigtige sammensætning af lageret, med fokus både på en smidig ordrebehandling og suveræn lageroptimering. Her gælder 80/20 reglen næsten altid; det er ofte 20% af varerne, der binder 80% af lageret.

Men det er desværre langt fra altid, at det er de rigtige 20%!

MED EN LØSNING FRA DATACON FÅR DU:

 • Opdateret information om lagerbeholdninger
 • Bedre varedisponering
 • Færre plukfejl
 • Flere pluk pr. tidsenhed
 • Reduceret lagerbinding
 • Reduceret tidsforbrug i forbindelse med modtagelse, flytning og optælling af varer

Det resulterer i sidste ende i en fleksibel logistikstyring og en smidig ordrebehandling, til glæde for både dig og dine kunder!

Mand på lager
Produktionsmaskine

MICROSOFT DYNAMICS 365

Vi ved imidlertid at Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative løsning til at understøtte disse forretningsprocesser og sikre dig en effektiv lager- og logistikstyring!

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365.

Heriblandt hvordan du kan få effektive værktøjer til at automatisere dine lagerprocesser!

Datacon har derudover fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger. Vores stærke netværk af partnere gør, at vi kan tilbyde dig den fulde pakke med løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed.

Det gælder blandt andet:

N

Lagerstyringssystemer som Smart Reservation

N

Håndterminaler til fx statusoptælling eller bestilling af varer

N

Produktkonfigurator

N

PIM (Product Information Management)

N

Integration til CAD-systemer

N

Selvudviklet kalkulationsmodul

Læs blandt andet casen om vores kunde, H. Jessen Jürgensen, der udover en implementering af Microsoft Dynamics, også fik automatisk fakturahåndtering i form af Lasernet Connector samt det intelligente lagerstyringssystem, SmartReservation, som har mindsket lagerbindingen med op til 5 mio. kroner. Læs hele casen her.

Du er altid velkommen til at ringe til os til en snak om hvilke muligheder vi kan hjælpe jer med, eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt.

DET SIGER VORES KUNDER

OK Snacks logo

Nu er vi rustet til fremtiden, så vi kan træffe de rette beslutninger baseret på 100% valide oplysninger, fordi de kommer fra økonomisystemet. Det er facts og ikke mavefornemmelser. Det er virkelig meget værd.

Munck logo
BoConcept logo
Prodan logo
H. Jessen Jürgensen logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  Datacons mange års erfaring med grossister bliver din genvej til succes!

  Vi har unik brancheerfaring med grossister og har gennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger.

  Vi skaber resultater i detailbranchen

  Datacon har leveret ERP-løsninger til detailhandlen siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser for at skabe løsninger, der opfylder tidens krav.

  Fakturahåndtering

  Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

  Performance Check

  Vi udfører en analyse af jeres ERP-system og opsamler en række performance-målinger. Hertil udarbejder vi en rapport, med anbefalinger over punkter der kan optimeres, for at opnå en bedre performance.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?