Kvinde der underviser i forecasting

DEN RETTE VARE, I DEN RETTE MÆNGDE, PÅ DET RETTE TIDSPUNKT

Det har altid været en udfordring at udarbejde budgetter for forventet omsætning. Oftest bliver disse udarbejdet på baggrund af sidste års salg, krydret med mavefornemmelse.

Men det kan være en dyr fornøjelse, at budgettere forkert. Et fejlagtigt afsætningsbudget kan medføre at man opnår for stor lagerbinding eller også er man ikke i stand til at levere de mængder, kunderne efterspørger. I begge tilfælde vil dette kunne mærkes på bundlinjen.

Hos Datacon har vi hjulpet mange virksomheder med at løse denne udfordring. Med den nyeste version af Microsoft Dynamics 365, kan vi nu også udnytte Microsoft Azure Machine Learning, hvilket giver vores kunder et væld af nye muligheder.

Vi har lavet et overblik over Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, hvor du blandt andet kan læse hvordan du kan opnå mere nøjagtige prognoser via intelligente algoritmer, gøre budgettering nemmere og meget mere. Du kan se hele overblikket lige her.

OPNÅ BEDRE RESULTATER

Skal vi hjælpe dig med at opnå mere nøjagtig forecasting?

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

Mand på lager

ER DU OGSÅ TRÆT AF MANUELLE PROCESSER?

Hos Datacon ved vi, at ved at sammentænke it og forretning, opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater!

It skal:

N

Inspirere dig

N

Hjælpe dig

N

Gøre dig mere effektiv i hverdagen

Disse elementer er noget vores konsulenter gør en dyd ud af – det ved vi skaber de bedste resultater hos vores kunder.

HVORFOR DATACON?

De 3 vigtigste grunde til at samarbejde med Datacon er:

N

Vi kender din branche og dermed dine udfordringer. Vi har nemlig udviklet løsninger til både grossist-, detail- og produktionsbranchen i over 30 år.

N

Vi har et stort produktkendskab inden for Microsoft Dynamics 365 og da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger der optimerer hele værdikæden hos vores kunder, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde løsninger i særklasse. Vi giver dig den fulde pakke med den stærke standardløsning, Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

N

Vi har samlet et hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig. Vi tænker som konsulenter, hele vejen igennem organisationen – lige fra vores udviklere til vores direktør.

Datacon bygning

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar