Kvinde der underviser i forecasting

DEN RETTE VARE, I DEN RETTE MÆNGDE, PÅ DET RETTE TIDSPUNKT

Det har altid været en udfordring at udarbejde budgetter for forventet omsætning. Oftest bliver disse udarbejdet på baggrund af sidste års salg, krydret med mavefornemmelse.

Men det kan være en dyr fornøjelse, at budgettere forkert. Et fejlagtigt afsætningsbudget kan medføre at man opnår for stor lagerbinding eller også er man ikke i stand til at levere de mængder, kunderne efterspørger. I begge tilfælde vil dette kunne mærkes på bundlinjen.

Hos Datacon har vi hjulpet mange virksomheder med at løse denne udfordring. Med den nyeste version af Microsoft Dynamics 365, kan vi nu også udnytte Microsoft Azure Machine Learning, hvilket giver vores kunder et væld af nye muligheder.

Vi har lavet et overblik over Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, hvor du blandt andet kan læse hvordan du kan opnå mere nøjagtige prognoser via intelligente algoritmer, gøre budgettering nemmere og meget mere. Du kan se hele overblikket lige her.

OPNÅ BEDRE RESULTATER

Skal vi hjælpe dig med at opnå mere nøjagtig forecasting?

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

Mand på lager

ER DU OGSÅ TRÆT AF MANUELLE PROCESSER?

Hos Datacon ved vi, at ved at sammentænke it og forretning, opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater!

It skal:

N

Inspirere dig

N

Hjælpe dig

N

Gøre dig mere effektiv i hverdagen

Disse elementer er noget vores konsulenter gør en dyd ud af – det ved vi skaber de bedste resultater hos vores kunder.

HVORFOR DATACON?

De 3 vigtigste grunde til at samarbejde med Datacon er:

N

Vi kender din branche og dermed dine udfordringer. Vi har nemlig udviklet løsninger til både grossist-, detail- og produktionsbranchen i over 30 år.

N

Vi har et stort produktkendskab inden for Microsoft Dynamics 365 og da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger der optimerer hele værdikæden hos vores kunder, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde løsninger i særklasse. Vi giver dig den fulde pakke med den stærke standardløsning, Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

N

Vi har samlet et hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig. Vi tænker som konsulenter, hele vejen igennem organisationen – lige fra vores udviklere til vores direktør.

Datacon bygning

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  Skab bedre og mere korrekte avancer med Datacon Priskalkulation

  Med Datacons priskalkulationssystem bliver du endnu bedre til at sikre korrekte avancer – endda i et endnu højere tempo end du er vant til.

  Datacons mange års erfaring med grossister bliver din genvej til succes!

  Vi har unik brancheerfaring med grossister og har gennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger.

  Vi skaber resultater i detailbranchen

  Datacon har leveret ERP-løsninger til detailhandlen siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser for at skabe løsninger, der opfylder tidens krav.

  Få fuld kontrol over din produktionsstyring med Dynamics 365

  Hos Datacon er vi eksperter i at udvikle produktionsstyringsløsninger der gør, at din virksomhed kan leve op til jeres kundernes mange krav.

  Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

  Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

  Økonomi

  Få det fulde udbytte af dine ressourcer – opnå store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen.

  Microsoft Business Intelligence

  Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

  Fakturahåndtering

  Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?