Stereotypen på det digitale menneske

VÆR MED PÅ VINDERHOLDET – DIGITALISÉR!

Digitalisering er nye forretningsmuligheder, effektivisering og forandring – og bør være en kontinuerlig proces i alle virksomheder.

I en verden, som bliver mindre og mindre – og mere og mere transparent – og hvor nye konkurrenter og forretningsmodeller til stadighed opstår, er digitalisering simpelthen den bedste garanti for overlevelse.

 

DIGITALISERING KRÆVER OVERBLIK, INDSIGT OG RESSOURCER

Datacons koncepter i form af Stop & Go dage, Health Check, Performance Check, Business Review, Executive møder og statusmøder sætter digitalisering på formel.

Vores koncepter er udviklet og raffineret gennem mange år mod at optimere og udvikle vores kunders forretning og konkurrenceevne via intelligent anvendelse af it!

DIGITALISERING ER:

 • Selvbetjeningsløsninger
 • Mobile løsninger
 • Løsninger, der binder hele værdikæden sammen
 • Løsninger, der automatiserer og effektiviserer
 • Løsninger, der gør jeres beslutninger datadrevne

.. og meget, meget mere.

 

 

HØR MERE OM VORES DIGITALISERINGSKONCEPTER

Se vores nye konceptbrochure her, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at digitalisere din forretning!

 

 

SKAL VI OPTIMERE DIN FORRETNING?

For yderligere oplysninger om Datacons kundekoncepter, kontakt Sales Manager, Aleksandar Petkovic, eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

DIGITALISERING AF DIT ERP-SYSTEM

En af de centrale muligheder for din virksomheds digitalisering, er at lægge jeres ERP-system i skyen.

Cloud-løsningen kan samtidig være af afgørende betydning for jeres fremtidige innovationshastighed. Da verden i dag er præget af konstant forandring og mange nye muligheder, er det vigtigt at være omstillingsparat.

Med en Microsoft Dynamics 365 som cloud-løsning har din virksomhed en langt højere evne til hurtigt at kunne tilpasse sig.

Hos Datacon er Cloud derfor en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

Du kan læse meget mere om Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Cloud
N

Vi er din Microsoft Dynamics partner

Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

N

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

N

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, når der skal findes de bedste løsninger til netop din virksomhed.

N

Fast tilknyttet kundeteam

Vi arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

N

Vi tør at udfordre jer

Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for. Det gør vi fordi vi vil realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem mere end 30 års erfaring, ved hvad der skal til.

N

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

N

Digitaliseringskoncepter

Vi har sat digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

N

Alle kunder er vigtige os

Forvent høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

N

Vi giver dig den fulde pakke

Udover Microsoft Dynamics, tilbyder vi en række tillægsydelser, med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  Få fuld kontrol over din produktionsstyring med Dynamics 365

  Hos Datacon er vi eksperter i at udvikle produktionsstyringsløsninger der gør, at din virksomhed kan leve op til jeres kundernes mange krav.

  Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

  Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

  Salg & E-commerce

  Vi sikrer dig en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv E-commerce løsning, med den rigtige integration til jeres ERP-system.

  Økonomi

  Få det fulde udbytte af dine ressourcer – opnå store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen.

  Microsoft Business Intelligence

  Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

  Fakturahåndtering

  Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?