Stereotypen på det digitale menneske

VÆR MED PÅ VINDERHOLDET – DIGITALISÉR!

Digitalisering er nye forretningsmuligheder, effektivisering og forandring – og bør være en kontinuerlig proces i alle virksomheder.

I en verden, som bliver mindre og mindre – og mere og mere transparent – og hvor nye konkurrenter og forretningsmodeller til stadighed opstår, er digitalisering simpelthen den bedste garanti for overlevelse.

 

DIGITALISERING KRÆVER OVERBLIK, INDSIGT OG RESSOURCER

Datacons koncepter i form af Stop & Go dage, Health Check, Performance Check, Business Review, Executive møder og statusmøder sætter digitalisering på formel.

Vores koncepter er udviklet og raffineret gennem mange år mod at optimere og udvikle vores kunders forretning og konkurrenceevne via intelligent anvendelse af it!

DIGITALISERING ER:

  • Selvbetjeningsløsninger
  • Mobile løsninger
  • Løsninger, der binder hele værdikæden sammen
  • Løsninger, der automatiserer og effektiviserer
  • Løsninger, der gør jeres beslutninger datadrevne

.. og meget, meget mere.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

 

 

HØR MERE OM VORES DIGITALISERINGSKONCEPTER

Se vores nye konceptbrochure her, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at digitalisere din forretning!

 

 

SKAL VI OPTIMERE DIN FORRETNING?

For yderligere oplysninger om Datacons kundekoncepter, kontakt Sales Manager, Aleksandar Petkovic, eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

DIGITALISERING AF DIT ERP-SYSTEM

En af de centrale muligheder for din virksomheds digitalisering, er at lægge jeres ERP-system i skyen.

Cloud-løsningen kan samtidig være af afgørende betydning for jeres fremtidige innovationshastighed. Da verden i dag er præget af konstant forandring og mange nye muligheder, er det vigtigt at være omstillingsparat.

Med en Microsoft Dynamics 365 som cloud-løsning har din virksomhed en langt højere evne til hurtigt at kunne tilpasse sig.

Hos Datacon er Cloud derfor en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

Du kan læse meget mere om Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Cloud

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar