Cloud

DATACON CLOUD – MERE END EN SERVICE

I en verden, der er præget af store forandringer og mange nye muligheder, er evnen til hurtigt at kunne tilpasse sig af afgørende betydning for alle virksomheder. Valget af it-infrastruktur er derfor ikke længere alene et spørgsmål om at understøtte virksomhedens forretningsprocesser via stabilitet og sikkerhed, men har også afgørende betydning for virksomhedens fremtidige innovationshastighed og tilpasningsmuligheder.

Mange basale it-funktioner kan udliciteres, skaleres og automatiseres på en både enkel og omkostningsvenlig måde, og virksomheden kan i stedet koncentrere sine kræfter om at skabe værdi via komplekse analyser, integrationer og adgang til nye systemer og nye muligheder.

Cloud fordele

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Stabilt driftsmiljø med parallelitet og høj oppetid
  • Fleksibilitet til at håndtere mange forskellige systemer
  • Agilitet til hurtigt at imødegå forandringer og tilpasninger
  • Sikkerhed fra hyppige opdateringer og certificerede løsninger

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Skaleres til alle behov, inden for de rammer virksomheden opererer inden for
  • Integreres på mange måder og på mange niveauer, også af virksomheden selv
  • Overvåges både in- og eksternt
  • Automatiseres, både arbejdsopgaver, overvågning, drift og vedligehold
Digital mand ved et skrivebord

DIGITALISERING AF DIT ERP-SYSTEM

En af de centrale muligheder for din virksomheds digitalisering, er at lægge jeres ERP-system i skyen.

Cloud-løsningen kan samtidig være af afgørende betydning for jeres fremtidige innovationshastighed. Da verden i dag er præget af konstant forandring og mange nye muligheder, er det vigtigt at være omstillingsparat.

Hos Datacon er Cloud derfor en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

 

GUIDE: CLOUD VS: ON-PREMISE PÅ MICROSOFT DYNAMICS 365

Det er fuldstændig essentielt for din forretning, at vælge den rette it-infrastruktur til dit ERP-system – men er du rent faktisk opmærksom på forskellene mellem cloud og on-premise?

Og er de i virkeligheden så store?

Det har vi prøvet at belyse!

Begge løsninger kan være fremragende valg for din virksomhed – det kommer nemlig helt an på dine omstændigheder.

Men for at kunne træffe den rigtige beslutning, skal du være klar over hvordan disse omstændigheder påvirker din virksomhed.

Derfor har vi i samarbejde med vores aller skarpeste konsulenter og udviklere lavet en guide til, hvad du skal være opmærksom på. Ren og skær viden og erfaring fra eksperter.

Læs guiden her.

Du kan samtidig læse meget mere om Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.