Cloud

DATACON CLOUD – MERE END EN SERVICE

I en verden, der er præget af store forandringer og mange nye muligheder, er evnen til hurtigt at kunne tilpasse sig af afgørende betydning for alle virksomheder. Valget af it-infrastruktur er derfor ikke længere alene et spørgsmål om at understøtte virksomhedens forretningsprocesser via stabilitet og sikkerhed, men har også afgørende betydning for virksomhedens fremtidige innovationshastighed og tilpasningsmuligheder.

Mange basale it-funktioner kan udliciteres, skaleres og automatiseres på en både enkel og omkostningsvenlig måde, og virksomheden kan i stedet koncentrere sine kræfter om at skabe værdi via komplekse analyser, integrationer og adgang til nye systemer og nye muligheder.

Cloud fordele

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Stabilt driftsmiljø med parallelitet og høj oppetid
  • Fleksibilitet til at håndtere mange forskellige systemer
  • Agilitet til hurtigt at imødegå forandringer og tilpasninger
  • Sikkerhed fra hyppige opdateringer og certificerede løsninger

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Skaleres til alle behov, inden for de rammer virksomheden opererer inden for
  • Integreres på mange måder og på mange niveauer, også af virksomheden selv
  • Overvåges både in- og eksternt
  • Automatiseres, både arbejdsopgaver, overvågning, drift og vedligehold
Digital mand ved et skrivebord

DIGITALISERING AF DIT ERP-SYSTEM

En af de centrale muligheder for din virksomheds digitalisering, er at lægge jeres ERP-system i skyen.

Cloud-løsningen kan samtidig være af afgørende betydning for jeres fremtidige innovationshastighed. Da verden i dag er præget af konstant forandring og mange nye muligheder, er det vigtigt at være omstillingsparat.

Hos Datacon er Cloud derfor en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

 

GUIDE: CLOUD VS: ON-PREMISE PÅ MICROSOFT DYNAMICS 365

Det er fuldstændig essentielt for din forretning, at vælge den rette it-infrastruktur til dit ERP-system – men er du rent faktisk opmærksom på forskellene mellem cloud og on-premise?

Og er de i virkeligheden så store?

Det har vi prøvet at belyse!

Begge løsninger kan være fremragende valg for din virksomhed – det kommer nemlig helt an på dine omstændigheder.

Men for at kunne træffe den rigtige beslutning, skal du være klar over hvordan disse omstændigheder påvirker din virksomhed.

Derfor har vi i samarbejde med vores aller skarpeste konsulenter og udviklere lavet en guide til, hvad du skal være opmærksom på. Ren og skær viden og erfaring fra eksperter.

Læs guiden her.

Du kan samtidig læse meget mere om Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar