Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

MICROSOFT TILBYDER STRATEGISKE HELHEDSLØSNINGER

Hvis din virksomheds it-strategi stadig beskriver ’apps’ og ’mobile løsninger’ som selvstændige, tekniske indsatsområde eller blot som et supplement til eksisterende systemer, så bør du overveje at gentænke hele din tilgang til virksomhedens it-systemer og hvad du kan forvente fra dem – og stille langt større krav end i dag. Nutidens brugere, både kunder og medarbejdere, ønsker ikke at skulle skelne imellem forskellige platforme eller forskellige tekniske enheder. Og de ønsker ikke at begrænses i hvorfra eller hvornår de kan komme i kontakt med virksomhedens forretningssystemer, men vil have samme gode brugeroplevelse uanset tid og sted.

Forventningerne om it der ’bare virker’ og ’altid er til rådighed’ er skabt af udbredelsen af mobiltelefoner og tilsvarende enheder, og de understøttes af Cloud Computing og tilsvarende teknologier, der drastisk udvider enhver virksomheds mulighed for udnyttelsen af sine forretningssystemer. Men det stiller samtidig nye og langt større krav til virksomheden om hurtig og effektiv udvikling af systemer, der opfylder nutidens krav til brugervenlighed, sikkerhed, skalérbarhed og driftsstabilitet.

Cloud-baserede systemer, som Dynamics 365 for Operations and Finance, opfylder sådanne krav og understøtter en lang række integrationspunkter, der kan kommunikere med mange forskellige eksisterende løsninger og enheder. Samtidig tilbyder Microsoft gennemtænkt datasikkerhed samt et støt voksende økosystem af tillægsløsninger, der giver samme ensartede brugeroplevelse uafhængigt af platform og geografisk placering. Og de kommer med færdigpakkede, mobile løsninger klar til brug.

 • Din it-strategi bør understøtte, at dine medarbejdere frigøres helt fra tekniske problemstillinger og i stedet kan forløse deres individuelle potentiale til gavn for virksomheden.
 • Din it-strategi skal give dine kunder en personlig oplevelse af en virksomhed, som er tilstede og til rådighed til gavn for dem – uanset hvem og hvor de er.

Datacon tilbyder både rådgivning og løsninger der matcher ovenstående. Lad os hjælpe dig i dag.

Digital mand og kvinde med mobiltelefon og computer

UDVIKL DINE EGNE APPS I MICROSOFT DYNAMICS 365

Ved brug af Microsoft Azure kan virksomhedens egne medarbejdere selv udvide systemerne og de kan udvikle egne applikationer og integrationer ved brug af f.eks. Microsoft PowerApps og Microsoft Flow.

Via Microsoft Power BI eller tilsvarende løsninger kan de analysere, undersøge og præsentere virksomhedens data – alt sammen uden at datasikkerheden kompromitteres.

Moderne mobilitet betyder at virksomhedens it-systemer bliver transparente. Det er virksomheden der skal komme til medarbejderen og kunden – og ikke omvendt.

Vi har sat ord på hvordan Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, kan bidrage til din mobile strategi. Ligesom både nutiden og fremtidens forbruger er digital, skal dit ERP-system selvfølgelig også være det.

Læs blandt andet hvordan du navigerer i et cloud-baseret miljø der netop imødekommer den digitale bruger, hvordan du kan udbygge Microsoft Dynamics 365 ved at tage applikationer i brug og sågar kan udvikle dine egne apps, og meget, meget mere.

Og hvis du skal bruge hjælp til, at udvikle intelligente applikationer der gør din hverdag nemmere, så kan du være sikker på at vores hold af specialister også altid sidder klar til at assistere dig.

Du kan se hele overblikket lige her.

N

Vi er din Microsoft Dynamics partner

Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

N

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

N

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, når der skal findes de bedste løsninger til netop din virksomhed.

N

Fast tilknyttet kundeteam

Vi arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

N

Vi tør at udfordre jer

Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for. Det gør vi fordi vi vil realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem mere end 30 års erfaring, ved hvad der skal til.

N

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

N

Digitaliseringskoncepter

Vi har sat digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

N

Alle kunder er vigtige os

Forvent høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

N

Vi giver dig den fulde pakke

Udover Microsoft Dynamics, tilbyder vi en række tillægsydelser, med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  Salg & E-commerce

  Vi sikrer dig en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv E-commerce løsning, med den rigtige integration til jeres ERP-system.

  Microsoft Business Intelligence

  Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

  Performance Check

  Vi udfører en analyse af jeres ERP-system og opsamler en række performance-målinger. Hertil udarbejder vi en rapport, med anbefalinger over punkter der kan optimeres, for at opnå en bedre performance.

  Fakturahåndtering

  Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?