Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

MICROSOFT TILBYDER STRATEGISKE HELHEDSLØSNINGER

Hvis din virksomheds it-strategi stadig beskriver ’apps’ og ’mobile løsninger’ som selvstændige, tekniske indsatsområde eller blot som et supplement til eksisterende systemer, så bør du overveje at gentænke hele din tilgang til virksomhedens it-systemer og hvad du kan forvente fra dem – og stille langt større krav end i dag. Nutidens brugere, både kunder og medarbejdere, ønsker ikke at skulle skelne imellem forskellige platforme eller forskellige tekniske enheder. Og de ønsker ikke at begrænses i hvorfra eller hvornår de kan komme i kontakt med virksomhedens forretningssystemer, men vil have samme gode brugeroplevelse uanset tid og sted.

Forventningerne om it der ’bare virker’ og ’altid er til rådighed’ er skabt af udbredelsen af mobiltelefoner og tilsvarende enheder, og de understøttes af Cloud Computing og tilsvarende teknologier, der drastisk udvider enhver virksomheds mulighed for udnyttelsen af sine forretningssystemer. Men det stiller samtidig nye og langt større krav til virksomheden om hurtig og effektiv udvikling af systemer, der opfylder nutidens krav til brugervenlighed, sikkerhed, skalérbarhed og driftsstabilitet.

Cloud-baserede systemer, som Dynamics 365 for Operations and Finance, opfylder sådanne krav og understøtter en lang række integrationspunkter, der kan kommunikere med mange forskellige eksisterende løsninger og enheder. Samtidig tilbyder Microsoft gennemtænkt datasikkerhed samt et støt voksende økosystem af tillægsløsninger, der giver samme ensartede brugeroplevelse uafhængigt af platform og geografisk placering. Og de kommer med færdigpakkede, mobile løsninger klar til brug.

  • Din it-strategi bør understøtte, at dine medarbejdere frigøres helt fra tekniske problemstillinger og i stedet kan forløse deres individuelle potentiale til gavn for virksomheden.
  • Din it-strategi skal give dine kunder en personlig oplevelse af en virksomhed, som er tilstede og til rådighed til gavn for dem – uanset hvem og hvor de er.

Datacon tilbyder både rådgivning og løsninger der matcher ovenstående. Lad os hjælpe dig i dag.

Digital mand og kvinde med mobiltelefon og computer

UDVIKL DINE EGNE APPS I MICROSOFT DYNAMICS 365

Ved brug af Microsoft Azure kan virksomhedens egne medarbejdere selv udvide systemerne og de kan udvikle egne applikationer og integrationer ved brug af f.eks. Microsoft PowerApps og Microsoft Flow.

Via Microsoft Power BI eller tilsvarende løsninger kan de analysere, undersøge og præsentere virksomhedens data – alt sammen uden at datasikkerheden kompromitteres.

Moderne mobilitet betyder at virksomhedens it-systemer bliver transparente. Det er virksomheden der skal komme til medarbejderen og kunden – og ikke omvendt.

Vi har sat ord på hvordan Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365, kan bidrage til din mobile strategi. Ligesom både nutiden og fremtidens forbruger er digital, skal dit ERP-system selvfølgelig også være det.

Læs blandt andet hvordan du navigerer i et cloud-baseret miljø der netop imødekommer den digitale bruger, hvordan du kan udbygge Microsoft Dynamics 365 ved at tage applikationer i brug og sågar kan udvikle dine egne apps, og meget, meget mere.

Og hvis du skal bruge hjælp til, at udvikle intelligente applikationer der gør din hverdag nemmere, så kan du være sikker på at vores hold af specialister også altid sidder klar til at assistere dig.

Du kan se hele overblikket lige her.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar