ERP tastatur

LØSNINGER OG KOMPETENCER

VELKOMMEN TIL DATACON – DIN MICROSOFT DYNAMICS 365 PARTNER.

Vi er en dansk ERP-leverandør, der udvikler løsninger som skaber værdi og løfter bundlinjen hos vores kunder, der særligt tæller grossist-, detail- og produktionsbranchen. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Vi er Microsoft Gold Partner, der repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier, samt er et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Her på siden har vi samlet et udsnit af vores palette af løsninger og kompetencer.

Klik dig ind på de forskellige elementer i nedenstående oversigt, for at se hvad vi kan gøre for dig.

Bro og Velkommen til Datacon

MICROSOFT DYNAMICS 365

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder.

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, er et af de mest anvendte ERP-systemer herhjemme. Systemet er særligt udviklet til mellemstore og større virksomheder.

Med dette ERP-system har du mulighed for at håndtere blandt andet:

 • Produktionsstyring
 • Økonomistyring
 • Budgetplanlægning
 • Lagerstyring
 • Kontraktstyring
 • Business Intelligence
 • Logistikstyring
 • Salgsstyring

Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative ERP-system, med banebrydende teknologi og innovativ udvikling.

Microsoft giver dig først og fremmest mulighed for at designe dit ERP-system som en 100% cloud-baseret løsning, hvilket giver dig en række af vigtige fordele, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder.

Fordelene ved netop dette system er, at det både giver din virksomhed en høj datasikkerhed, der er kompatibel med den nye GDPR-forordning, alt imens at systemet er utroligt nemt at vedligeholde og ikke mindst at opdatere.

Som noget helt særligt får du med Microsoft Dynamics 365 business intelligence software med i din løsning. På den måde har du de bedste muligheder for at få så meget information ud af alt din data, som du kan omsætte i form af nye beslutninger og eventuelle handlingsplaner.

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Dynamics er altid omdrejningspunktet i vores løsninger, men da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger der optimerer hele værdikæden, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde en række tillægsydelser, såsom E-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget, meget mere.

Fokusér i stedet på din kerneforretning og på at skabe værdi for dine kunder, og lad Datacon være din samarbejdspartner til at strømline dine forretningsaktiviteter.

Vi har samlet et stærkt hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  .. ELLER GIV OS ET KALD

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
  Sales Manager

  T: +45 71 902 625
  Send en mail til Aleksandar