HAY

DATACON A/S SKAL HJÆLPE HAY MED IMPLEMENTERING AF MICROSOFT DYNAMICS 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi skal hjælpe designvirksomheden, HAY, med at implementere ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

HAY er en virksomhed i rivende vækst med salg til hele verden, og har brug for systemer der kan støtte op om den udvikling som virksomheden er igennem. Derfor har HAY valgt, at implementere den nyeste og mest innovative teknologi på markedet, som netop Microsoft Dynamics 365 tilbyder.

Med de komplette værktøjer i Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, får HAY en fremragende løsning til at understøtte deres nuværende og fremtidige forretningsgange.

Datacon har leveret løsninger til detailbranchen igennem over 30 år og takket være den mangeårige erfaring og kendskab til branchen, er vi meget fortrolige med HAY’s krav og behov. Herudover har vi igennem årene hjulpet mange møbelvirksomheder, heraf med omfattende produktkonfiguration, og HAY får derfor en særdeles erfaren ERP-partner på opgaven.

Vi glæder os meget, til at komme i gang med projektet og være en del af et samarbejde med en virksomhed der har stor succes.

MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 er den nyeste version af det, du måske kender som Microsoft Dynamics AX. Med Dynamics 365 har vi som brugere fået et ERP-system med banebrydende teknologi og innovativ udvikling.

En af de nye detaljer ved Microsoft Dynamics 365 er, at du kan få det i 3 forskellige versioner: ”Cloud”, ”Local Business Data” (on-premise) eller ”Cloud and Edge” (kombination af begge – en hybrid).

Udover blandt andet omkostningsstrukturen, er forskellen særligt varetagelsen af it-infrastrukturen, nemlig hvem der drifter systemet. På en cloud-løsning ’hoster’ Microsoft selv systemet, mens du ved en on-premise-løsning selv har ansvaret – hvad enten løsningen administreres af din egen it-afdeling eller hostes hos en partner.

HAY har valgt cloud-løsningen af Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Du kan læse mere omkring cloud vs. on-premise her, hvor vi har redegjort for forskellene og hvilke elementer du bør være opmærksom på.

Vil du vide mere om Microsoft Dynamics 365, kan du læse mere lige her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide. Lige fra de forskellige versioner og værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

OM HAY

Selvom HAY først blev stiftet i 2002, er virksomheden allerede blevet en af de største designvirksomheder i Danmark. Hvor HAY’s sortiment i starten primært indebar møbler, indeholder det i dag både lamper, tæpper, sengetøj, spejle, håndklæder og meget mere. Fælles for alle produktkategorier, er et fokus på den høje kvalitet og unikke designs.

HAY’s innovative design bredte sig hurtigt til hele verden, og den Horsens-baserede virksomhed beskæftiger i dag over 250 medarbejdere med en årlig omsætning på over 1. mia. kroner.

HAY er ejet af henholdsvis ægteparret, Mette og Rolf Hay, den danske Bestseller-stifter, Troels Holch Povlsen, og den amerikanske design-koncern, Herman Miller.

OM DATACON

Datacon er en anerkendt leverandør af ERP-systemet, Microsoft Dynamics. Vi har leveret løsninger til detail-, grossist- og produktionsbranchen siden 1987, og brænder hver dag for at hjælpe vores kunder med at tage deres forretning til det næste niveau.

Vi har nogle af landets bedste specialister og bestræber os på hele tiden at have de højeste certificeringer inden for vores område, heriblandt som Microsoft Gold Partner, der repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

FÅ ENDNU MERE UD AF DIT ERP-SYSTEM

Vil du også tage dit ERP-system til det næste niveau?

Kontakt os i dag eller udfyld vores kontaktformular, og lad os hjælpe dig med at finde det rigtige ERP-system til din virksomhed.

Vi har samlet et stærkt hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig!

Henrik Hansen
Afdelingschef Vest

T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik

Flere Cases:

Dynamics 365 udvikler

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest

Prodan

MÅLET ER AT SPARE TID I HELE PRODUKTIONSFORBEREDELSEN Datacon havde sin næsten daglige gang i Prodan i en periode på tre måneder. Og bag det

Munck

BUSINESS INTELLIGENCE – MÅLET VAR AT VENDE 80/20-REGLEN PÅ HOVEDET Munck Gruppen a/s er vokset betydeligt, siden det første selskab i gruppen blev etableret i

OK Snacks

IT, DER SKUBBER TIL KULTUR OG ORGANISATION, BANER VEJEN FOR FREMTIDEN Hos OK Snacks har man erkendt, at man skal kravle, før man kan gå,

Skal Datacon hjælpe med dit næste projekt?

Send os en besked

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: