H. Jessen Jürgensen

GAVN FOR BÅDE ARBEJDSGLÆDE OG BUNDLINJE

“Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ de seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker!”

Sådan lyder det fra Søren Kristensen, Finans- og Administrationschef i kølegrossistvirksomheden H. Jessen Jürgensen A/S (HJJ).

I juni 2012 stod han i spidsen for at indføre første version af AX2012 i koncernen, og som first mover på området fulgte de uundgåelige børnesygdomme, der trods ihærdige forsøg ikke helt har kunnet elimineres. Med AX-opgraderingen R3 har han nu via en proces, hvor stabilitet har haft første prioritet, fået styr på ERP-systemet.

Med det Søren Kristensen kalder en forholdsvis beskeden investering på cirka 500.000 kroner er virksomhedens fem danske afdelinger i 2016 kørt over på R3, der er stabil og ikke mindst smartere, hvilket allerede kort efter lancering bonner positivt ud såvel i regnskaberne som på medarbejdertilfredshedskontoen.

5 MIO. KRONER AT HENTE PÅ LAGERET

Smart Reservation*, som er et intelligent lagerstyringssystem med trafiklys-overblik, er blandt andet en del af pakken. Det skal bidrage til, at sælgerne kan servicere kunden bedre, og endvidere skal det mindske lagerbindingen.

”Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent” forudsiger Søren Kristensen, hvilket i runde tal svarer til fem millioner kroner.

OVERGANG MED RO I MAVEN

”Jeg havde ro i maven. Oplevelsen i forhold til sidst, hvor vi var first mover, er helt anderledes – nu er konsulenterne på hjemmebane, det var de ikke for 4 år siden,” siger han med et smil.

Et langt stykke hen ad vejen har HJJ’s it-afdeling med It-chef Jesper Harden i spidsen defineret rammerne omkring opgraderingen –

”…men Datacon er vores sikkerhed for, at den løsning, vi har planlagt, er rigtig. De laver det, vi ikke selv kan løfte,” fortæller Finans- og administrationschef Søren Kristensen.

LÆS HELE HISTORIEN

H. Jessen Jürgensen logo

PROFIL

H. Jessen Jürgensen er 100% ejet af den svenske koncern Beijer Ref. AB. Virksomheden er børsnoteret på børsen i Stockholm og har en klar ambition om at blive verdens største kølegrossist. Virksomheden er en teknologiorienteret handelsgruppe inden for salg og distribution af køleprodukter og ydelser inden for industri-, kommerciel køl og klima, der gennem værdiskabende produkter tilbyder sine kunder konkurrencedygtige og miljøeffektive løsninger og hjælp, så installatørerne kan koncentrere sig om selve installationen.

H. Jessen Jürgensen har 290 afdelinger i 31 lande, hvoraf 5 afdelinger er i Danmark. Virksomhedens produktportefølje består af 60.000 forskellige produkter. HJJ har i alt 200 mærkevareleverandører og 53.000 kunder.

www.hjj.dk

Flere Cases:

Dynamics 365 udvikler

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest

Prodan

MÅLET ER AT SPARE TID I HELE PRODUKTIONSFORBEREDELSEN Datacon havde sin næsten daglige gang i Prodan i en periode på tre måneder. Og bag det

Munck

BUSINESS INTELLIGENCE – MÅLET VAR AT VENDE 80/20-REGLEN PÅ HOVEDET Munck Gruppen a/s er vokset betydeligt, siden det første selskab i gruppen blev etableret i

OK Snacks

IT, DER SKUBBER TIL KULTUR OG ORGANISATION, BANER VEJEN FOR FREMTIDEN Hos OK Snacks har man erkendt, at man skal kravle, før man kan gå,

Skal Datacon hjælpe med dit næste projekt?

Send os en besked

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: