MICROSOFT DYNAMICS

VI UDVIKLER LØSNINGER, DER GIVER OVERBLIK OG ØGET VÆRDI FOR DIN VIRKSOMHED

GROSSIST

Optimér kundeoplevelsen
og minimér logistikomkostninger

Læs mere

DETAIL

Giv jeres kunder en unik oplevelse
– hver gang!

Læs mere

PRODUKTION

Få overblik over produktionen
og styr på omkostningerne

Læs mere

DET SIGER VORES KUNDER

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

NYHEDER

 

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Giver din it-infrastruktur dig de bedste forudsætninger for digitalisering?

Hos Datacon betragter vi Cloud Computing som mere end en service – men som en måde at tænke forretning på. Vil du vide mere om dine muligheder?

Hos Datacon har vi kunden i centrum

Mange virksomheder kæmper for at følge med de mange forventninger til online handel - lad Datacon hjælpe dig med at sammentænke it og forretning.

Vi udvikler løsninger, der giver overblik og øget værdi for din virksomhed

Datacon er Microsoft Gold Partner inden for Dynamics 365 og med 30 års erfaring har vi udviklet en hel række kompetencer til gavn for din virksomhed.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.

Få det fulde udbytte af din ERP-løsning

Effektivisér og optimér det I allerede gør. Opnå store gevinster ved små ændringer! Hør mere om Datacons Health Check.

Datacon skaber resultater i den stærkt konkurrenceprægede detailbranche

Vi har leveret it-løsninger til detailhandlen siden 1987 og ruster dig til kampen om kunderne med nøje udvalgte produkter.

Tilbyd dine kunder excellente oplevelser

I en globaliseret verden er fremtidens vindere dem, der har formået at vinde slaget på internettet.

It-virksomhed forstår på 30. år at levere tidssvarende løsninger

Det startede med et ERP-system i 1987, og det er i høj grad stadig her, Datacon nu 30 år efter gør sig gældende.

”Man skal have sjælen med og finde stolthed i at nå sine mål”

”Man må ikke glemme at sætte sig mål, hvad enten de er store eller små" lyder det i portrættet af Datacons direktør, Jan Misser.

”Det rigtig store opstår, når man får ting til at ske i et team.“

”Omverdenen ændrer sig drastisk. Og der er hele tiden nye spillere, du skal matche,” lyder det i portrættet af Datacons direktør, Kenn Buhl.

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens mobile ERP-system

Microsoft Dynamics 365 - ERP-systemet designet til at imødekomme nutidens mobile brugere. Fleksibelt via adgang fra alle slags enheder, overalt hvor du befinder dig.

Gør dine data levende med Microsoft Power BI

Microsoft Power BI hjælper dig med at forstå, præsentere og agere bedre ud fra dine virksomhedsdata.

Dynamics 365 - Cloud, on-premise eller måske en hybrid?

Oprindeligt blev Microsoft Dynamics 365 frigivet som en 100% cloud-baseret løsning. Microsoft har dog indset at det ikke er alle kunder der ønsker en 100% cloud-strategi, hvorfor der er frigivet Dynamics 365 i tre deployment optioner.

Kom i gang med komplette værktøjer i Dynamics 365

Med de komplette ERP-værktøjer i Dynamics 365 for Finance and Operations får du global skalérbarhed og digital intelligens, så du kan vokse i dit eget tempo.

Opdag Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Dynamics 365 indeholder cloudbaseret ERP, der udnytter forbundne systemer til at gøre din virksomhedsdrift smartere. Effektive ERP-værktøjer giver dine teams hurtigere og smartere forretningsprocesser og øger virksomhedens vækst.

Bliv klar til persondataforordningen med Microsoft

Deltag i Microsofts seminar 11. september kl. 9-13, hvis du vil høre, hvordan bl.a. Udenrigsministeriet har gjort sig klar til EU Persondataforordningen (GDPR) og samtidigt fået bedre overblik over dataflows.

Fra Concorde XAL til Microsoft Dynamics AX 2012

”Fra dag ét stemmer lageret, vores vareforbrug stemmer, sådan nogle helt basale ting, man hører, kollapser for andre. Vi har fået et godt system, der fungerer – og jeg er glad for, at jeg den første dag fik leveret en korrekt faktura, og at den stadig holder. Det er jeg meget tilfreds med.”, udtaler Max Schaumann Thomsen, CFO hos Interstil.

STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.