SANA COMMERCE

Sana Commerce E-commerce integration i Microsoft Dynamics

Sana Commerce hjælper dig med at nå dit fulde potentiale ved at integrere din webshop i Microsoft Dynamics. Datacon og Sana sikrer en optimal udnyttelse af både ERP-løsningen og E-commerce løsningen, så du lettest muligt kan forudsige dine kunders behov.

Sana Commerce hjælper virksomheder over hele verden med at udnytte deres potentiale inden for E-commerce, med løsninger der sikrer en stærk og brugervenlig webshop. Sana Commerce driver over 1.200 webshops og kan levere en helhedsløsning der hjælper dig til at vækste online. Partnerskabet kombinerer Datacons ekspertise med Microsoft Dynamics med Sanas styrke som løsningsspecialist og leverandør af webshops, hvor du som kunde vil få det fulde ud af din investering.

Få større udbytte af de data og forretningslogikker der er gemt i Microsoft Dynamics i en brugervenlig webshop i flot design. Derudover får du årtiers erfaring fra to kerneområder – integreret som en fælles løsning til dig og dine kunder.

 

FÅ FLERE TILFREDSE KUNDER

Dine kunder vil have adgang til al produktinformation, alle ordrer og kontoer hele døgnet rundt. En integreret webshop, sikrer at informationen er tilgængelig online når det passer kunderne. Løsningen sikrer, at jeres virksomhed fokuserer på kundeoplevelsen og som sidegevinst strømlines jeres processer og volumen og mængden af salgsordrer.  Det generelle billede er, at løsningen øger kundetilfredsheden med mere end 15% og derudover øges salget og derved indtjeningen.

HVAD BETYDER DET I PRAKSIS FOR DIG?

  • Forbedret købsoplevelse og højere loyalitet
  • Ressourcebesparelser – for både dig og dine kunder
  • Du bliver bedre klædt på til at imødekomme dine kunders behov
  • Strømliner salgsprocessen
  • Fordele som kundelokationer, salgsstatistikker, teknisk support, effektiv prisfastsættelse og meget mere

Læs mere om Sana Commerce her

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.