Flot kontor klar til at påbegynde et ERP-projekt

DATACON TILBYDER

Vi hjælper med at skabe nye forretningsmuligheder, forbedre jeres kunders oplevelser med at handle hos jer, og med at optimere og effektivisere det, I allerede gør. Det kræver viden og overblik – om forretningsprocesser og om it. Hos Datacon har vi en lang række koncepter, der sætter jeres digitaliseringsproces på formel. Se meget mere om vores kundekoncepter her.

Vore produktmæssige kernekompetence er Dynamics AX / Dynamics 365, som altid er omdrejningspunktet i vores løsninger. Men da vi i høj grad medvirker til at løsninger, der optimerer og udvikler hele vores kunders værdikæde, indgår apps og mobile løsninger, integrationer, BI-løsninger, e-commerce løsninger og self-service løsninger ofte i vores leverancer. Vi forsøger derimod at undgå at lave tilpasninger i Dynamics AX og Dynamics 365 , men i stedet bestræbe os på i videst mulige omfang at holde os til den ekstremt veludbyggede standardfunktionalitet, der er i vores ERP-systemer.

Vi ønsker at være den samarbejdspartner, der er jeres faste holdepunkt i jeres digitaliseringsproces, der temmelig sikkert omfatter mange forskellige it-systemer –  interne som eksterne –  men hvor de store gevinster først opnås, når samspillet mellem disse og jeres ERP-system fungerer optimalt.

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.