Mand der performer på cyklen

PERFORMANCETJEK

Der kan være en lang række årsager til dårlig performance. Datacon tilbyder derfor et performancetjek af jeres installation. Dette tjek vil omfatte de områder, Datacon oftest oplever som årsag til en dårlig performance:

• Forkert konfiguration af SQL og AX
• Manglende vedligehold af SQL, reindeksering og beregning af statistik
• Manglende vedligehold af AX (oprydning)
• Manglende indeks på tabeller
• SQL infrastruktur – RAM, CPU og disk
• Performance-tung kode

Datacon råder over specialister inden for Infrastruktur, SQL og AX. Vi kan derfor tilbyde hjælp til alle ovenstående punkter.
Datacon vil udføre en analyse af jeres installation og opsamle en række performance-målinger. Samtidig gennemgår vi jeres applikation for manglende oprydning og vedligehold. Vi vil, i samarbejde med jer, udvælge de funktioner, der er mest performance-tunge og foretage en analyse af den bagvedliggende kode.

På baggrund af vores analyse, udarbejder Datacon en rapport. Denne rapport vil indeholde anbefalinger over punkter, der kan ændres eller justeres, for at opnå en bedre performance på systemet. Vi vil samtidig afgive et estimat på at løse disse punkter. Se meget mere om vores kundekoncepter her.

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.