Cloud

DATACON CLOUD – MERE END EN SERVICE

I en verden, der er præget af store forandringer og mange nye muligheder, er evnen til hurtigt at kunne tilpasse sig af afgørende betydning for alle virksomheder. Valget af it-infrastruktur er derfor ikke længere alene et spørgsmål om at understøtte virksomhedens forretningsprocesser via stabilitet og sikkerhed, men har også afgørende betydning for virksomhedens fremtidige innovationshastighed og tilpasningsmuligheder.

Mange basale it-funktioner kan udliciteres, skaleres og automatiseres på en både enkel og omkostningsvenlig måde, og virksomheden kan i stedet koncentrere sine kræfter om at skabe værdi via komplekse analyser, integrationer og adgang til nye systemer og nye muligheder.

Hos Datacon betragter vi Cloud Computing som mere end en service – men som en måde at tænke forretning på. Og den rette kombination af on-premise og cloud-baseret infrastruktur giver virksomheden de bedste muligheder for digitalisering.

Cloud fordele

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Stabilt driftsmiljø med parallelitet og høj oppetid
  • Fleksibilitet til at håndtere mange forskellige systemer
  • Agilitet til hurtigt at imødegå forandringer og tilpasninger
  • Sikkerhed fra hyppige opdateringer og certificerede løsninger

CLOUD ELLER HYBRID LØSNING:

  • Skaleres til alle behov, inden for de rammer virksomheden opererer inden for
  • Integreres på mange måder og på mange niveauer, også af virksomheden selv
  • Overvåges både in- og eksternt
  • Automatiseres, både arbejdsopgaver, overvågning, drift og vedligehold
DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.