Mand på engros lager

DATACON BRANCHEFOKUS – DIN GENVEJ TIL KONKURRENCEKRAFT!

Den klassiske grossist-forretning undergår i disse år en stor forandring og mange af disse virksomheder betragter sig mere som en service- og sourcing-leverandør.

Der er et stigende behov for at digitalisere og effektivisere interne processer, men i lige så høj grad at knytte kunderne og kundernes kunder tættere til sig, igennem at tilbyde en række nye services, såsom lettilgængelig produkt- og serviceinformation, e-handel og digital adgang til sammenhandelsdata.

Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative løsning til at understøtte disse forretningsprocesser.

Datacon har derudover igennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger til grossister. Vores stærke netværk af partnere gør, at vi kan tilbyde dig den fulde pakke med løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed. Vores tillægsydelser gælder blandt andet:

.. og meget, meget mere.

Kombinationen af en stærk standardløsning i form af Microsoft Dynamics 365, Datacons tillægsløsninger og Datacons erfarne konsulenter sikrer jer en effektiv genvej til at skabe forøget konkurrencekraft.

Du er altid velkommen til at ringe til os til en snak om hvilke muligheder vi kan hjælpe jer med, eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt.

DET SIGER VORES KUNDER
Fra dag ét stemmer lageret, vores vareforbrug stemmer, sådan nogle helt basale ting, man hører, kollapser for andre. Vi har fået et godt system, der fungerer - og jeg er glad for, at jeg den første dag fik leveret en korrekt faktura, og at den stadig holder. Det er jeg meget tilfreds med.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.