Mand ved et skrivebord

Er du en af markedets dygtigste forretningskonsulenter inden for SCM på Dynamics 365 for Finance and Operations? Kunne du tænke dig at arbejde med ledelse? Er du udadvendt, og har du evnen og modet til at indgå i et tæt partnerskab med vores kunder og være med til at levere løsninger, der skaber høj værdi?

Så er du kommet til det helt rette sted! Vi søger en dygtig, energisk og troværdig Dynamics 365 konsulent til vores kontor i Lystrup ved Aarhus.

Er du den rette person, vil du på sigt varetage rollen som ”spillende træner” for et team af konsulenter i Aarhus. På den korte bane bliver du en vigtig projektdeltager på et særdeles spændende Dynamics 365 projekt i Østjylland.

Dine roller vil være forskellige fra projekt til projekt. Men vi forventer, at dine kompetencer dækker bredt og dybt, så du både kan varetage rollen som Solution Architect og som Forretningskonsulent med dyb viden inden for SCM, gerne suppleret med erfaring med Retail.

Har du ledelseserfaring og/eller projektledelseserfaring, vil det være en fordel, men ikke en forudsætning, da din personlighed er det vigtigste!

 

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

\

Deltage i pre-salg

\

Medvirke til at føre vores projekt succesfuldt i mål

\

Analyse af forretningsgange/-processer

\

Planlægning og gennemførelse af workshops

\

Design af løsning og udarbejdelse af funktionelle specifikationer

\

Implementering og konfigurering af Microsoft Dynamics 365

\

Rådgivning, support og videreudvikling af vores kunde

KOMPETENCER OG ERFARING

N

Forståelse og stor interesse for de processer og udfordringer, der er i en handelsvirksomhed, og har en naturlig lyst til konstant at hjælpe kunden med at løse dem

N

Forståelse og stor interesse for mulighederne i Dynamics 365 for Finance and Operations

N

Du har min. 4-5 års erfaring med AX og Dynamics 365 og har deltaget i minimum én Dynamics 365 implementering

N

Du kommunikerer godt på skrift og tale og har stor erfaring med udarbejdelse af FDD’er

N

Du har erfaring og lyst til at træne kundens medarbejdere i den optimale anvendelse af løsningen

N

Du evner at oversætte kundens behov til en implementérbar løsning

N

Du er forretningsorienteret og kvalitetsbevidst

N

Du ”sælger billetter” og trives med kontakten og samspillet med kunden

N

Du er energisk og troværdig

N

Du har evnen og lysten til løbende at tilegne dig ny viden, der styrker din faglige indsigt

Datacon bygning

DATACON TILBYDER

Datacon tilbyder dig en spændende og udviklende stilling i et dynamisk miljø med gode kollegaer, som gør det sjovt at gå på arbejde. Du er med til at skabe din egen fremtid og har store muligheder for at være med til at præge jobbet.

Du kommer til at indgå i et team af meget kompetente forretningskonsulenter og udviklere, som fokuserer 100% på at levere den rigtige løsning til kunden til tiden. Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores medarbejdere, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område. Heraf udveksler vi løbende idéer og sparrer meget med hinanden i teamet og med vores kolleger i Allerød.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning, frokostordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

 

ANSØGNING

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning og tilhørende CV til:

Afdelingschef, Henrik Hansen, på heh@datacon.dk

 

Vi behandler ansøgningerne løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef, Henrik Hansen, på heh@datacon.dk eller 30 928 952.

 

DET PRAKTISKE

Arbejdssted: Du vil primært arbejde på vores kontor på Skæringvej 96, 8520 Lystrup – lige udenfor Aarhus.

Stillingstype: Stillingen er fuldtid.

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

OM DATACON

Datacon er en anerkendt leverandør af ERP-systemet, Microsoft Dynamics. Vi har leveret løsninger til detail- og grossisthandlen siden 1987, der skaber værdi hos vores kunder og styrker deres bundlinje.

Vi er Microsoft Gold Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Du kan læse mere om Datacon her.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.