Datacon bygning

Det startede med et ERP-system i 1987, og det er i høj grad stadig her, Datacon nu 30 år efter gør sig gældende. I en dugfrisk TOP 100-analyse fra Computerworld (14. september 2017) lander Datacon blandt de tyve bedste i Danmark, når det kommer til at levere og tjene penge på effektive administrationssystemer.

Ønsker man at gøre sig gældende i dette marked, kræver det konstant opgradering, tilpasning og udvikling. Og det er i sin grundsubstans, det Datacon kan. Igennem de 30 år har Datacon kunne tælle prominente kundenavne som Brøndby IF, BoConcept, Kilroy Travels, Børnefonden, HK, Saxo Bank, fitness dk, fakta, TV2, Matas, Rema 1000 og ikke mindst KNI (tidligere Den Kongelige Grønlandske Handel) som loyal kunde igennem cirka 25 år.

Udviklingen er således foregået støt og roligt i it-virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 100 medarbejdere og i 2016 omsatte for ca. 280 mio. kr. ”Vi har lagt sten for sten,” lyder den beskedne opskrift fra Jan Misser. ”Sat tæring efter næring,” supplerer Kenn Buhl. En enkel og jordnær tilgang, der har resulteret i en sund forretning. Ikke mange it-virksomheder kan fremvise positive regnskaber for 30 år i streg.

 

FAKTA Datacon:

Datacon er etableret 1. oktober 1987 af de to direktører, Jan Misser og Kenn Buhl, som ejer og driver it-virksomheden.

Forretningsidéen blev født – et nyt og moderne ERP-system, de døbte DC4. Det blev med succes blandt andet anvendt af detailkæden fakta, Rema 1000 og Matas. I dag har Microsoft Dynamics taget over, og Datacons forretning omfatter nu også it-infrastruktur, hosting og konsulentydelser.

 

Priser:

Datacon har vundet et utal af priser, heriblandt:

2016: Årets netværkspartner 2016 hos HPE (Hewlett Packard Enterprise)

2014: Årets HP partner i Vesteuropa for 2014

2010: Årets Dynamics AX partner 2010 hos Microsoft

 

Partnerskaber:

Datacon kan bryste sig af partnerstatus såsom:

Microsoft Gold Partner

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner – som kun 1 ud af 2 i Danmark

Lenovo Gold Partner

Læs meget mere i vores historiske fortælling fra de to ejere om Datacons rejse igennem 30 år her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Gratis seminar: “Hvornår er dit ERP-system dødt?”

Kom med til vores seminar med Dynamicweb – og hør hvordan du kan få mere ud af din ERP-løsning og sikre, at jeres forretning ikke går i stå.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.