Datacon bygning

IT-virksomhed forstår på 30. år at levere tidssvarende løsninger

Det startede med et ERP-system i 1987, og det er i høj grad stadig her, Datacon nu 30 år efter gør sig gældende. I en dugfrisk TOP 100-analyse fra Computerworld (14. september 2017) lander Datacon blandt de tyve bedste i Danmark, når det kommer til at levere og tjene penge på effektive administrationssystemer.

Ønsker man at gøre sig gældende i dette marked, kræver det konstant opgradering, tilpasning og udvikling. Og det er i sin grundsubstans, det Datacon kan. Igennem de 30 år har Datacon kunne tælle prominente kundenavne som Brøndby IF, BoConcept, Kilroy Travels, Børnefonden, HK, Saxo Bank, fitness dk, fakta, TV2, Matas, Rema 1000 og ikke mindst KNI (tidligere Den Kongelige Grønlandske Handel) som loyal kunde igennem cirka 25 år.

Udviklingen er således foregået støt og roligt i it-virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 100 medarbejdere og i 2016 omsatte for ca. 280 mio. kr. ”Vi har lagt sten for sten,” lyder den beskedne opskrift fra Jan Misser. ”Sat tæring efter næring,” supplerer Kenn Buhl. En enkel og jordnær tilgang, der har resulteret i en sund forretning. Ikke mange it-virksomheder kan fremvise positive regnskaber for 30 år i streg.

FAKTA Datacon:

Datacon er etableret 1. oktober 1987 af de to direktører, Jan Misser og Kenn Buhl, som ejer og driver it-virksomheden.

Forretningsidéen blev født – et nyt og moderne ERP-system, de døbte DC4. Det blev med succes blandt andet anvendt af detailkæden fakta, Rema 1000 og Matas. I dag har Microsoft Dynamics taget over, og Datacons forretning omfatter nu også it-infrastruktur, hosting og konsulentydelser.

Priser:

Datacon har vundet et utal af priser, heriblandt:

2016: Årets netværkspartner 2016 hos HPE (Hewlett Packard Enterprise)

2014: Årets HP partner i Vesteuropa for 2014

2010: Årets Dynamics AX partner 2010 hos Microsoft

Partnerskaber:

Datacon kan bryste sig af partnerstatus såsom:

Microsoft Gold Partner

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner – som kun 1 ud af 2 i Danmark

Lenovo Gold Partner

Læs meget mere i vores historiske fortælling fra de to ejere om Datacons rejse igennem 30 år her.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: