Dacapo

MAKSIMAL GAVN AF BUSINESS INTELLIGENCE

”En af de helt store gevinster ved Datacon er deres forretningsforståelse. De sætter en ære i ikke bare at programmere noget it, men at sørge for, løsningen vitterlig hjælper vores forretning,” Kristian Saxstrup Sylvest, stifter og administrerende direktør.

Grossistvirksomheden Dacapo Stainless A/S har hovedkontor i Silkeborg og leverer rustfri stålprodukter over hele verden. Med over 16.000 varenumre og datterselskaber i både Sverige, Norge, Holland og Tyskland, er Dacapo Stainless afhængige af gode Business Intelligence-værktøjer for at kunne holde styr på lager, salg og økonomi og for hurtigt at kunne lave rapporter til interne og eksterne interessenter. Datacon hjælper løbende med at tilpasse værktøjerne, så de følger med Dacapos vækst og ændrede behov.

OVERBLIK ER ALFA OG OMEGA

”Dacapo er vokset meget hurtigt siden starten i 2003, så det er alfa og omega for mig, at jeg bevarer overblikket over virksomheden, og at jeg kan lave varierede rapporter både til intern brug og til alle vores eksterne interessenter,” fortæller Kristian Saxstrup Sylvest, der er stifter og administrerende direktør hos Dacapo Stainless. ”Da vi skiftede vores gamle ERP-system ud med Microsoft Dynamics AX, skiftede vi samtidig til Datacon på Business Intelligence-området.”

BEDRE UDNYTTELSE AF BI-VÆRKTØJER

Dacapo brugte allerede TimeXtender og Targit, som de var glade for, men ønskede hjælp til at øge udbyttet. TimeXtender benyttes til at trække data ud af ERP-systemet, mens Targit bruges til at analysere data og præsentere dem i overskuelige rapporter. Dacapo havde dog en klar fornemmelse af, at værktøjerne kunne bidrage med en højere detaljeringsgrad, end de gjorde på daværende tidspunkt.

GOD FORRETNINGSFORSTÅELSE

Datacon hjalp blandt andet med at sørge for, at værktøjerne blev koblet på det nye ERP-system, så Dacapo ikke oplever nogen forskel på, om de kigger på data fra før eller efter udskiftningen af ERP-systemet. Derefter lavede Datacon en grundig analyse af, hvordan løsningen kunne udnyttes endnu bedre end tidligere.

LÆS HELE HISTORIEN

PROFIL

Dacapo Stainless blev etableret i Silkeborg i 2003 og har i dag datterselskaber i både Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Virksomheden har 40 medarbejdere alene i Danmark og leverer stålplader, rør, plader og fittings over hele verden. Dacapos primære kunder er virksomheder, der producerer maskiner til blandt andet levnedsmiddelindustrien samt til kemisk og farmaceutisk brug.

www.dacapo.com

Flere Cases:

Dynamics 365 udvikler

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest

Prodan

MÅLET ER AT SPARE TID I HELE PRODUKTIONSFORBEREDELSEN Datacon havde sin næsten daglige gang i Prodan i en periode på tre måneder. Og bag det

Munck

BUSINESS INTELLIGENCE – MÅLET VAR AT VENDE 80/20-REGLEN PÅ HOVEDET Munck Gruppen a/s er vokset betydeligt, siden det første selskab i gruppen blev etableret i

OK Snacks

IT, DER SKUBBER TIL KULTUR OG ORGANISATION, BANER VEJEN FOR FREMTIDEN Hos OK Snacks har man erkendt, at man skal kravle, før man kan gå,

Skal Datacon hjælpe med dit næste projekt?

Send os en besked

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: