Brøndby IF

EFFEKTIVISERING AF KLUBBENS ARBEJDSGANGE

”Der, hvor vi virkelig kan mærke en forskel, er på den faglige sparring”.

Ordene er Jesper Jørgensens, administrerende direktør i Brøndby IF og dækker over en  vigtig ting i hans professionelle liv – nemlig at implementering af klubbens nye økonomisystem er på vej til at lykkes.

Jesper Jørgensen har en lang regnskabskarriere bag sig og har siddet på økonomiposten i Brøndby IF siden år 2009. Han ved i store træk, hvad han vil have, når det kommer til økonomi- og it-systemer.

Derfor gik han efter en AX-løsning, da han i 2011 besluttede at effektivisere klubbens forretningsgange.

”Vi havde tidligere to økonomisystemer, dem ville jeg gerne have implementeret i et system. Vores forskellige loyalitetsklubber skulle samles i én database, og så skulle der i det hele taget optimeres på hele retaildelen,” forklarer han. Men projektet gled ikke så let som forventet: ”Vi blev uenige med vores leverandør af systemet. Det gik ikke, som det skulle. Der var en masse fejlretninger, og det var rigtig tungt,” fortæller Jesper Jørgensen.

På det tidspunkt var en del af AX-løsningen implementeret, men han så alligevel ingen anden udvej end at afbryde samarbejdet. Derfor kontaktede han to nye, potentielle samarbejdspartnere, begge anbefalet af hans netværk, hvoraf Datacon blev valgt som ny leverandør.

”Der, hvor vi virkelig kan mærke en forskel, er på den faglige sparring,” forklarer han om valget af Datacon. Den administrerende direktør kunne have sagt helt stop og startet fra scratch, men Datacons konsulenter vurderede, at projektet var så langt, at det var bedst at fortsætte.

”Datacons konsulenter har forståelse for vores tankegang og forretningens størrelse. Det er en markant force,” siger Jesper Jørgensen.

Og netop derfor er der stadig manuelle processer, han har valgt at leve med. ”Datacon kunne sagtens programmere en løsning til os, men det ville blive relativt dyrt, sagde de”.

”Vi er trods alt en mindre organisation, der ikke poster penge i store, forkromede løsninger, og derfor er det befriende, at de ikke oversælger. I dag kan alt lade sig gøre, men det vigtigste for mig er at få sparring til at holde det op mod de omkostninger, der følger”, lyder det fra den administrerende direktør.

DATACON FORSTÅR VORES FORRETNING

”Jeg er rigtig glad for, at Datacon har forståelse for vores forretning. Jeg kan godt have et specielt ønske, hvor de i stedet anbefaler en tilpasset standardløsning, der opfylder 80 % af behovet. Det betyder rigtig meget, for jeg har ikke nødvendigvis den tilstrækkelige it-forståelse og kan derfor godt risikere at bede om for meget i forhold til vores egentlige behov. For Datacon kunne der sikkert være en masse udviklingstimer i det, men jeg tror, at Datacons reelle tilgang er med til at danne grundlaget for et godt samarbejde på den lange bane.

Med AX-løsningen går det hele også nemmere i administrationen. Vi kan trække relevante rapporter, håndtere fakturaer og bruge systemet proaktivt over for kunder og sponsorer – hele opsætningen med flere dimensioner har helt sikkert gjort mange ting meget mere overskueligt.”

Læs hele historien her:

Brøndby IF logo

PROFIL

Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet den 10. oktober 1928) og Brøndbyvester Idrætsforening (stiftet den 1. februar 1909).

Brøndbyernes IF Fodbold A/S, som er selskabet bag ligaholdet og talentholdene, blev stiftet den 15. maj 1978 i forbindelse med indførelsen af professionel fodbold i Danmark, og selskabet blev i 1987 introduceret på Københavns Fondsbørs. Brøndby IF var hermed den anden fodboldvirksomhed i verden, der blev børsnoteret. Læs mere på: www.brondby.com

Skal Datacon hjælpe med dit næste ERP projekt?

Kontakt Mikkel for en uforpligtende samtale

Mikkel Sjørslev
Konsulentchef Øst

T: +45 28 101 474
Send en mail til Mikkel

Flere Cases:

Dynamics 365 udvikler

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest

Prodan

MÅLET ER AT SPARE TID I HELE PRODUKTIONSFORBEREDELSEN Datacon havde sin næsten daglige gang i Prodan i en periode på tre måneder. Og bag det

Munck

BUSINESS INTELLIGENCE – MÅLET VAR AT VENDE 80/20-REGLEN PÅ HOVEDET Munck Gruppen a/s er vokset betydeligt, siden det første selskab i gruppen blev etableret i

OK Snacks

IT, DER SKUBBER TIL KULTUR OG ORGANISATION, BANER VEJEN FOR FREMTIDEN Hos OK Snacks har man erkendt, at man skal kravle, før man kan gå,

Skal Datacon hjælpe med dit næste projekt?

Send os en besked

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: