Mand på engros lager

VORES ERFARING MED GROSSISTER ER DIN GENVEJ TIL SUCCES!

Den klassiske grossist-forretning undergår i disse år en stor forandring og mange af disse virksomheder betragter sig mere som en service- og sourcing-leverandør.

Der er et stigende behov for at digitalisere og effektivisere interne processer, men i lige så høj grad at knytte kunderne og kundernes kunder tættere til sig, igennem at tilbyde en række nye services, såsom lettilgængelig produkt- og serviceinformation, e-handel og digital adgang til sammenhandelsdata.

Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative løsning til at understøtte disse forretningsprocesser.

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

VI HAR HJULPET MANGE VIRKSOMHEDER SOM JERES

Datacon har igennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger til grossister.

Vores stærke netværk af partnere gør, at vi kan tilbyde dig den fulde pakke med løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed. Vores tillægsydelser gælder blandt andet:

Lager og logistikløsninger

Heriblandt det intelligente lagerstyringssystem, SmartReservation, som har mindsket lagerbindingen med op til 5 mio. kroner hos H. Jessen Jürgensen

E-commerce løsninger integreret til Microsoft Dynamics

Som vi blandt andet har hjulpet Dacapo og Eldorado med at implementere

Business Intelligence

Som vi blandt andet har hjulpet Dacapo, Interstil, Prodan og Munck med at implementere

Automatisk fakturahåndtering

Blandt andet Lasernet Connector, som vi har implementeret hos H. Jessen Jürgensen

Lastbil på vej til kunden eller lager

Kombinationen af en stærk standardløsning i form af Microsoft Dynamics 365, Datacons tillægsløsninger og Datacons erfarne konsulenter sikrer jer en effektiv genvej til at skabe forøget konkurrencekraft.

Du er altid velkommen til at ringe til os til en snak om hvilke muligheder vi kan hjælpe jer med, eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt.

DET SIGER VORES KUNDER

El-Salg logo

Datacon er en sparringspartner. De er afsindigt gode til at udfordre os. Det er godt og sundt. Desuden passer vi godt sammen i størrelse; jeg føler, jeg får den attention og de ressourcer, jeg har behov for.

H. Jessen Jürgensen logo
KNI logo
Indeks Retail logo
Dacapo logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kenn Buhl

Kenn Buhl

Direktør

T: +45 28 101 430