Mand på engros lager

VORES ERFARING MED GROSSISTER ER DIN GENVEJ TIL SUCCES!

Den klassiske grossist-forretning undergår i disse år en stor forandring og mange af disse virksomheder betragter sig mere som en service- og sourcing-leverandør.

Der er et stigende behov for at digitalisere og effektivisere interne processer, men i lige så høj grad at knytte kunderne og kundernes kunder tættere til sig, igennem at tilbyde en række nye services, såsom lettilgængelig produkt- og serviceinformation, e-handel og digital adgang til sammenhandelsdata.

Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative løsning til at understøtte disse forretningsprocesser.

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder.

Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Lastbil på vej til kunden eller lager

VI HAR HJULPET MANGE VIRKSOMHEDER SOM JERES

Datacon har igennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger til grossister.

Vores stærke netværk af partnere gør, at vi kan tilbyde dig den fulde pakke med løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed. Vores tillægsydelser gælder blandt andet:

Lager & logistik løsninger

Heriblandt det intelligente lagerstyringssystem, SmartReservation, som har mindsket lagerbindingen med op til 5 mio. kroner hos H. Jessen Jürgensen

E-Commerce løsninger integreret til Microsoft Dynamics

Som vi blandt andet har hjulpet Dacapo og Eldorado med at implementere

Business Intelligence

Som vi blandt andet har hjulpet Dacapo, Interstil, Prodan og Munck med at implementere

Automatisk fakturahåndtering

Blandt andet Lasernet Connector, som vi har implementeret hos H. Jessen Jürgensen

.. og meget, meget mere.

Kombinationen af en stærk standardløsning i form af Microsoft Dynamics 365, Datacons tillægsløsninger og Datacons erfarne konsulenter sikrer jer en effektiv genvej til at skabe forøget konkurrencekraft.

Du er altid velkommen til at ringe til os til en snak om hvilke muligheder vi kan hjælpe jer med, eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt.

DET SIGER VORES KUNDER

El-Salg logo

Datacon er en sparringspartner. De er afsindigt gode til at udfordre os. Det er godt og sundt. Desuden passer vi godt sammen i størrelse; jeg føler, jeg får den attention og de ressourcer, jeg har behov for.

H. Jessen Jürgensen logo
KNI logo
Indeks Retail logo
Dacapo logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Fakturahåndtering

Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

Salg & E-commerce

Vi sikrer dig en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv E-commerce løsning, med den rigtige integration til jeres ERP-system.

Microsoft Business Intelligence

Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

Skab bedre og mere korrekte avancer med Datacon Priskalkulation

Med Datacons priskalkulationssystem bliver du endnu bedre til at sikre korrekte avancer – endda i et endnu højere tempo end du er vant til.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?


Google anmeldelser
4.7
Facebook Rating
5.0