Detailbutik

VI SKABER RESULTATER I DETAILBRANCHEN!

Kampen om kunderne er hård, ikke mindst i detailbranchen, der er presset fra mange sider. Fokus på kundeservice, optimering af produktmix og indtjening er derfor vigtigere end nogensinde for at kunne drive en succesfuld butik eller større forretningskæde.

Der sker voldsomme forandringer i disse år, specielt med handel på nettet. Kunderne har aldrig før haft så mange muligheder og mængden af information, de konstant bombarderes med, har aldrig været større. For at kunne fastholde sine kunder er det blevet altafgørende at tilbyde nye og forbedrede serviceoplevelser. Derfor er det vigtigt at have al relevant data på sine kunder til rådighed, så man bl.a. via loyalitets- og bonusklubber kan sikre højest mulige tilknytning til sin forretning.

 

FORSTÅELSE FOR DETAILBRANCHEN

Datacon har en bred og dyb forretningsforståelse inden for detailbranchen og vores løbende dialog med store og små detailvirksomheder gør, at vi har den rette markedsindsigt til også at hjælpe din virksomhed. Vi ved, hvordan vi skal hjælpe med at binde de komplekse it-løsninger sammen, og med udgangspunkt i den enkelte virksomheds processer og arbejdsgange, kan Datacon med Dynamics 365 for Retail levere den komplette løsning, der understøtter din forretning.

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Læs blandt andet hvordan du kan give dine butikker mulighed for at give personligt tilpasset service, foretage effektive salgskampagner og få et POS-system med de rette oplysninger på det rette tidspunkt.

VI LEVERER HELE LØSNINGER

Datacon har leveret it-løsninger til dansk detailhandel siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser med henblik på at skabe løsninger, som er i tråd med tidens krav.

Du får løsninger der:

  • Skaber værdi for din virksomhed og din kunder
  • Styrker din bundlinje
  • Ruster dig bedre i kampen om kunderne
  • På kort tid sikrer dig en solid ROI
  • Løbende reducerer omkostninger og dermed øger virksomhedens bundlinje

VI HAR HJULPET MANGE VIRKSOMHEDER SOM JERES

Datacon har igennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af løsninger til detailbranchen.

Vores stærke netværk af partnere gør, at vi kan tilbyde dig den fulde pakke med løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed. Vores ydelser gælder blandt andet:

.. og meget, meget mere.

Kombinationen af en stærk standardløsning i form af Microsoft Dynamics 365, Datacons tillægsløsninger og Datacons erfarne konsulenter sikrer jer en effektiv genvej til at skabe forøget konkurrencekraft.

Stereotypen på det digitale menneske

FREMTIDENS DETAIL

Er du klar til at leve op til den krævende forbruger? Og er du med på de nyeste detailtrends?

En ting er fast: Kunderne bestemmer udviklingen. Og du skal kunne følge med!

Nogle af de ting der gør sig gældende for tidens forbrugere er:

\

De er mere krævende end nogensinde

\

De researcher på nettet i en sådan grad, at dine medarbejdere kan have svært ved at følge med

\

De er utålmodige. Faktisk så utålmodige, at forventningen om dag-til-dag levering er ved at blive et krav hos de største spillere på markedet

\

Hvis du vil vinde over konkurrenterne, skal du give dem en uovertruffen kundeoplevelse

\

Din kommunikation skal være der hvor dine kunder er – og transformationen sker hurtigt. Måske er medier som Instagram og Snapchat din vigtigste kanal i dag? Også selvom det ikke var det for et år siden.

Kravene er mange og det er ikke en udvikling der er gunstig for detailbranchen. Det kan det dog være for dig, der formår at indfri forbrugernes forventninger! Den globale verden sætter nemlig ingen grænser. Og det er aldrig for sent at blive den førende inden for dit felt.

FREMTIDENS TEKNOLOGI

It er gået fra at handle primært om intern optimering og at være forretningsunderstøttende, til i dag at være direkte forretningsskabende – en drivkraft til at muliggøre vækst.

I en verden, der er præget af store forandringer og mange nye muligheder, er evnen til hurtigt at kunne tilpasse sig af afgørende betydning for alle virksomheder. Valget af it-infrastruktur er derfor ikke længere alene et spørgsmål om at understøtte virksomhedens forretningsprocesser via stabilitet og sikkerhed, men har også afgørende betydning for virksomhedens fremtidige innovationshastighed og tilpasningsmuligheder.

En af de centrale muligheder for din virksomheds digitalisering, er at lægge jeres ERP-system i skyen. Cloud-løsningen gearer din virksomhed til innovation og til at indfri den transformation der er i et digitalt landskab. Cloud er muligheden for en hurtig reaktions- og tilpasningsevne – en altafgørende præmis i forhold til produktudvikling og tilpasning af kundeoplevelsen i en hurtigtomskiftende detailbranche.

Microsofts nyeste version af deres ERP-system til mellemstore og større virksomheder, Microsoft Dynamics 365, leverer værktøjet til at du som virksomhed kan følge med dine kunder. Du kan læse meget mere om Dynamics 365 her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om løsningen og de muligheder det giver dig.

Hos Datacon er Cloud en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

Cloud
Digital mand ved en computer og skrivebord

DATA ER FREMTIDEN

Data er viden – og viden giver dig mulighederne for at kende dine kunder, og dermed levere det de har behov for.

Derfor er indsamling af data og viden om dine kunder en essentiel del af videreudviklingen af din forretning. Spørg dine kunder, track deres købsvaner og brug det til at forbedre både dine processer og deres oplevelse. Personalisering af data bliver en af de helt store muligheder for dig som digital detailvirksomhed, da den krævende forbruger ønsker, at du ved hvad de vil have – og måske allerede inden de selv ved det!

Et rigtig stærkt værktøj som vi selv benytter til at strukturere og visualisere data, er Microsoft Power BI. Det kan du læse meget mere om her.

DET SIGER VORES KUNDER

BoConcept logo

I Datacon har de nøglepersoner, vi har samarbejdet med i mange år. De ved, hvordan vores forretning virker og er gode til at programmere. Det er af stor værdi, at man taler samme sprog, fordi det sikrer, vi får en vis fremdrift.

KNI logo
Indeks Retail logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

POS-systemer

Siden 1987, har vi hjulpet detailhandlen med, at integrere deres POS-system med deres ERP-system. Vores erfaring kombineret med HP’s produkter, giver dig løsninger i et smukt design med en høj ydeevne.

Salg & E-commerce

Vi sikrer dig en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv E-commerce løsning, med den rigtige integration til jeres ERP-system.

Microsoft Business Intelligence

Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Skab bedre og mere korrekte avancer med Datacon Priskalkulation

Med Datacons priskalkulationssystem bliver du endnu bedre til at sikre korrekte avancer – endda i et endnu højere tempo end du er vant til.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?