Ærlig rådgivning førte til nyt projekt hos Thermex

Thermex er en lokalt forankret virksomhed, hvor der sker meget! Fra hovedsædet i Hjørring har virksomheden designet og udviklet emhætter og emfang til både private og virksomheder i mere end 60 år. I dag har virksomheden Danmarks største sortiment af emfang og emhætter, og sælger sine produkter i 5 lande gennem et veletableret forhandlernetværk – og senest gennem en nyudviklet webshop.

Datacon har været Thermex’ ERP-samarbejdspartner siden foråret 2019, og har senest hjulpet virksomheden med at integrere en ny webshop med Dynamics AX. Samarbejdet begyndte dog et helt andet sted, da Thermex oplevede store problemer med sit ERP-system efter en opgradering fra AX 4.0 til AX 2012.

”Helt oprindeligt var tanken med at opgradere AX, at de mange tilretninger vi havde i det gamle system, kunne erstattes af standardløsninger i 2012 versionen. Men efter opgraderingen stødte vi desværre hurtigt på problemer. Vores specialkodede løsninger fungerede ikke i det nye system, og fejlene begyndte at vise sig, da vi satte det nye system i drift”, udtaler Torben Haugaard Nielsen, Indkøb og Logistik, Thermex.

Thermex havde derfor et akut behov for at få rettet op på problemerne, og det var vigtigt at finde en samarbejdspartner, der var fagligt klædt på til den udfordring, virksomheden stod overfor.

”Datacon kom lidt ind fra sidelinjen. Vi kendte dem ikke før, så det var lidt et tilfælde, at de kom ind efter et hardwaresamarbejde”, siger Mads Damborg Bressay, Indkøbs- og logistikmanager, Thermex.

”Men Datacon viste sig hurtigt som værende dygtige og pragmatiske fagfolk. Henrik Hansen og resten af teamet fra Datacon lagde fra starten hånden på kogepladen, og har ageret som en medspiller og ærlig sparringspartner i forbindelse med både fejlretninger og nye integrationer”, udtaler Mads.

LÆS HELE HISTORIEN HER

THERMEX

  • Datacon påbegyndte samarbejdet med Thermex i foråret 2019 og er siden blevet firmaets faste driftspartner.
  • Datacon har sammen med Thermex fokus på at optimere og udbygge firmaets ERP-løsning, herunder at erstatte Thermex’ mange ERP-tilpasninger med standard AX-løsninger, hvor dette giver mening.
  • Datacon er gået pragmatisk til opgaven og har haft fokus på de områder, der repræsenterer de største gevinster for Thermex.

Skal Datacon hjælpe med dit næste ERP projekt?

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne

Henrik Hansen

Henrik Hansen
Partner

T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik

Flere Cases:

Prodan

MÅLET ER AT SPARE TID I HELE PRODUKTIONSFORBEREDELSEN Datacon havde sin næsten daglige gang i Prodan i en periode på tre måneder. Og bag det

Munck

BUSINESS INTELLIGENCE – MÅLET VAR AT VENDE 80/20-REGLEN PÅ HOVEDET Munck Gruppen a/s er vokset betydeligt, siden det første selskab i gruppen blev etableret i

OK Snacks

IT, DER SKUBBER TIL KULTUR OG ORGANISATION, BANER VEJEN FOR FREMTIDEN Hos OK Snacks har man erkendt, at man skal kravle, før man kan gå,

Interstil BI

BEDRE REDSKAB, BEDRE ANALYSE, BEDRE OVERBLIK ”Vi kan ikke levere en vare, når den er på et skib midt i Det Indiske Ocean på vej

Skal Datacon hjælpe med dit næste projekt?

Send os en besked

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: