Rejsebureau

Amsalem

Den afgørende faktor for Amsalem var ‐ at kunne automatisere og optimere de eksisterende arbejdsgange, og muligheden for et samlet overblik over forretningen på tværs af lande og regnskaber.
  
Læs historien her: Automatisering og optimering af eksisterende arbejdsgange

Club La Santa

Branchekendskab betyder, at Datacon ved, hvad vores kunder vil have. De holder mulighederne op foran os – hvor andre it-firmaer ofte blot spørger: ’hvad vil du have’. Alt kan lade sig gøre, men sæt nu, jeg ikke er dygtig nok til at vide, hvad der er den rigtige løsning for os.

Læs historien her: Vi der sælger, skal være dér, hvor kunderne er…

Flight Center

Dansk innovation slår igen igennem i udlandet. En af verdens største rejsekæder ”Flight Centre Travel Group”, med hovedsæde i Brisbane, Australien, har valgt en it-løsning fra den danske virksomhed Datacon. Den danske it-investering bliver en del af et større projekt, der skal effektivisere og strømline brugeroplevelsen. 
 
Læs historien her: Dansk innovation giver milliongevinst i Australien

Happydays

”Datacon kom med et godt oplæg, de spillede med åbne kort og var meget troværdige. Måden, de præsenterede det på, gjorde os meget fortrøstningsfulde,” lyder det fra it-chefen Per Sørensen.
 
Læs hele historien: Store besparelser og stærke udviklingsmuligheder

MyPlanet

Datacon blev valgt, fordi vi med AX Travel kunne tilbyde en driftsikker platform, der kunne levere præcis de fordele, der var behov for. Der var ikke tid og plads til eksperimenter.
 
Læs hele historien: Samlet struktur på aktiviteterne

Risskov Rejser

Risskov Rejser har allerede set nødvendigheden af bedre og mere intelligente IT systemer, som kan sikre højere kundeloyalitet og dermed skabe grobund for vækst. Som følge heraf valgte Risskov Rejser en rejsebrancheløsning fra Datacon, som favner hele forretningen med både individuelle rejser og grupperejser uden væsentlig ekstra udvikling.
 
Læs hele historien: Beslutningsprocessen understøttet af ROI business case
  
Jan Misser
Administrerende direktør
T: +45 28 101 424 
Send en mail til Jan Misser
Jan MIsser
 

Referencer

Travel