It-infrastruktur

BlockBuster

"Jeg vil gerne lægge navn til, at Datacon har været meget professionelle og kompetente. Det er 100% deres fortjeneste at få virtualiseret det servermiljø.” Peter Staal Christensen, IT Director, Blockbuster.
 
Læs hele historien: 
Tilgængelighed og oppetid

Brenntag Nordic pc'er

”400 kroner er sparet for hver dockingstation. Fordelen ved HP er, at så længe du bruger Elitebook, så kan du vælge hvilken som helst model, alle passer i dockingstationen.” Nordic IT Manager Jacob Lindberg, Brenntag Nordic A/S.

Læs hele historien

Brenntag Nordic

”Høj sikkerhed, professionalisme og stærk faglighed ligger bag alle beslutninger i Brenntag Nordic,” siger Jacob Lindberg, der er nordisk it-ansvarlig i den internationale kemikoncern, og han tilføjer: ”Vi er ligeledes altid åbne over for og interesserede i at se nye muligheder, hvis det betyder, vi blot skal gå over på den anden side af gaden for at spare 25 procent.”

Læs hele historien: Tårnhøj performance med ro i maven

Børnefonden

”Vi har seks forskellige mailserver-setups, hvilket er en barriere for at kunne tale samme på tværs.”

Læs hele historien: Afrika-kontorer og Danmark forbindes i stærkt it-netværk

CBB Mobil

CBB's data blev "pakket ned" ... Alle data blev lagt over, og allerede klokken syv næste morgen var det hele oppe at køre igen. Projektet gik derfor over al forventning, og der har ikke været et minuts nedetid siden.

Læs hele historien : CBB fik ny platform natten over

Container Centralen

 ”Valget faldt på HP ProBook, som også viste sig at være en hurtigere maskine, sammenlignet med de andre testmodeller. De mere end hundrede maskiner har nu kørt i et års tid, og vi har ikke haft en eneste til reparation endnu. En regulær succeshistorie”

Læs hele historien: Container Centralen: Vær skarp på at købe ind til det præcise behov

DANA A-KASSE

”Samarbejdet med Datacon er rigtig godt. De kan skaffe os oplysningerne på det, vi spørger om, og sammensætte tingene, som vi ønsker det. Det giver mig et klart overblik og solidt grundlag til at træffe beslutninger på.”

Læs hele historien: Dana a-kasse optimerer kundeservice og arbejdsgange

DSB

Som en af de største blandt HP's Preferred Partners kan Datacon levere en indsigt på serviceområdet, der matches af meget få.  

Læs hele historien: 
Vi giver DSB service til tiden

DTU Compute

”Hvad mange ikke tænker over er, at der bagved ligger et omfattende vedligeholdelsesarbejde, blot når vi taler serviceaftaler på it-infrastruktur og ditto udstyrs-kontrakter på High Performance Computing,”
 
Læs hele historien: Smidig it er en selvfølge

DTU Fysik

"Derfor trækker vi på professionel assistance, når vi skal vurdere hvilken løsning, der er den bedste til en given opgave. Datacons viden omkring Intel-processorer er i den forbindelse meget værdifuld.”


Læs hele historien: DTU Fysik:Rå regnekraft kalder på tæt sparring og rådgivning

Fem gymnasier

Det forventede udbytte af det nye, fælles datacenter bliver færre opgraderings- og vedligeholdelses-omkostninger pr. institution. Driftsikkerheden forventes at blive optimal med kun én, fysisk lokation, der skal holdes i gang.
 
Læs hele historien: 5 gymnasier går sammen om it

FSR

"Muskelkraften og serverstrukturen er således fuldstændig på plads, men for FSR er det lige så vigtig at fremtidssikre mindst tre år frem i tiden. ”Det skal være et system, vi kan vokse i.”

Læs hele historien: "..på den måde får jeg mere for pengene og samtidig øget sikkerhed"

HK

”Vi etablerede en ’pc-fabrik’ her i huset, Datacon stillede op med fire mand i ti dage, 1.200 pc’er og 200 bærbare, som blev udsendt til forskellige afdelinger over hele landet, til aftalte tidspunkter. Det er fuldstændigt uvurderligt, det kunne vi aldrig selv have løftet,” siger Michael Matz, it-konsulent hos HK.
 
Læs hele historien: Når code of conduct bliver en del af kontrakten

KAB

Det handler om at kunne give medarbejderne de bedste forudsætninger for at servicere beboere, bestyrelse og andre interessenter. Dette kneb det imidlertid med i det eksisterende it-system, som med fem år på bagen var parat til udskiftning. 

Læs hele historien: Det er en firedobling af vores datakraft

Niels Bohr Instituttet, Science

Otte diske med data til en samlet værdi af over 2 millioner kroner i en Nettopose, lyder som en molbohistorie, men det var faktisk en gang virkeligheden for Brian Vinter, der er professor på Niels Bohr Institutet og ansvarlig for HPC på Det Natur- og biovidenskabelige Fakultet, Science.
 
Læs hele historien: Data til en værdi af 2 mill. afleveret i en Nettopose

Niels Bohr Instituttet

Datacon vandt udbuddet, fordi de kunne levere flest servere for pengene, og fordi de qua deres tekniske viden samtidig kunne lave skarpe prioriteringer.

Læs hele historien: Hvad kan man få for 1,5 millioner kroner?

OK Snacks

Gode grunde til at vælge hosting-løsningen. OK Snacks skulle tilbage i 2013 finde afløseren for et forældet ERP-system, og her faldt valget på en Dynamics AX Hostingløsning.
 
Læs hele historien: Gode grunde til at vælge hosting-løsningen

Telia

Selv om der er tale om en stor løsning, gik der kun knap tre måneder fra underskrift på aftalen til færdigt, driftsklart miljø. Det skyldtes ikke mindst Datacons projektmodel med fem faser, der er med til at holde projektet på sporet og omkostningerne i kort snor ...

Læs hele historien: Telia sparer på serverdriften

Vækstfonden - VDI

”Datacon kender os og er i ligeså høj grad sparringspartner som leverandør. De forstår vores udfordringer og er en vigtig partner på vores it-drift. Samarbejdet giver os adgang til en masse kloge folk, netværk og relationer,” udtaler Henrik Dalhof Jensen.

Læs hele historien: Vækstfonden: Fra minus til plusdage på it-performance

Vækstfonden - Sikkerhed

Med øget vækst følger øget risiko: ”Flere mennesker, mere data, større fiberforbindelse betyder, at din firewall skal kunne håndtere mere trafik og have power til at følge med i analyse af data. Deri ligger en risiko for, at der slipper noget igennem.”

Læs hele historien: Vækstfonden: Død over onde links og PDF'er

Bo Reggelsen
Salgs- og marketingdirektør
T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo
BRE
 

Referencer

Brenntag