Attraktive priser på HPEs Proactive Care

by Datacon | 8 maj 2017
Fremtiden er hybrid, idet der ikke findes en ”onesize fits all” med hensyn til cloud og traditionelle løsninger. Hewlett Packard sætter prisen ned på Proactive Care, så det er på tide at skrue op for supportniveauet.

Nogle applikationer vil være låst i datacenteret, andre på en privat cloud og andre igen på en public cloud. En hybrid løsning giver øget fleksibilitet, hastighed og effektivitet.

Udviklingen inden for hybrid it stiller imidlertid større krav til den service, der skal supportere løsningen. Det er altafgørende at minimere nedetid, da nedetid er lig mistet omsætning og øgede omkostninger.

Mere og mere går derfor i retningen af et skift fra traditionel reaktiv break and fix support til en proaktiv support, der sikrer en stabil infrastruktur.

HPE proaktiv support giver:

 • Prioriteret support med mulighed for eskalation til L2/L3 support
 • Hjælp til at sikre, at udstyret har et korrekt firmware niveau
 • Proaktiv scanning inkl. råd og vejledning fra en HPE Technical Account Manager omkring udstyrets ”sundhedstilstand”

Mulighed for 24x7 overvågning
HPE tilbyder lige nu op til 70% rabat på 3Y 24 x 7 Proactive Care. Det betyder, at prisen på Proactive Care kun er cirka 10% højere end HPEs reaktive support Foundation Care.

HP Proactive Care er et integreret sæt af proaktive og reaktive services, der er designet til at forbedre adgangen til og effektiviteten af din it-infrastruktur. Du får nemt adgang til specialister og problemerne identificeres og løses hurtigt. Proaktivitet sikrer tidlig diagnosticering og nedsætter risikoen for nedetid. 

Skru op for dækningen og skru ned for nedetiden med HPEs Proactive Care. Priserne gælder for nyt it-udstyr samt ”post waranty”.

Vi er altid på udkig efter forbedringer
Datacons serviceteam har erfaring med mange typer af it-installationer og kan give en struktureret og konstruktiv sparring. Har du brug for en gennemgang af supporten på jeres udstyr i forhold til dækning og faktisk brug, og hvorvidt det kan betale sig at udskifte gammelt udstyr med nyt udstyr? Datacon gennemgår gamle serviceaftaler og tjekker om der er udstyr, der ikke er i brug. Vi står for opsigelser eller fornyelser og sørger samtidigt for, at din installation, SLA’er og serviceniveauer løbende synkroniseres. Sidst men ikke mindst, tjekker vi jeres installation, så vi konstant er sikre på, at forretningskritisk udstyr har den korrekte dækning, også når det fx rykkes fra testmiljøer over i drift.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Service Manager Bente Selbach på mail eller Mobil: +45 40 601 396.

 • Microsoft Inspire

  Microsoft 365 annonceres på Microsoft Inspire 2017

  13. juli 2017
  Datacon er i øjeblikket på Microsoft Inspire i Washington, for at blive opdateret på nyeste trends, teknologier og produkter.
 • Fleksible-care

  Få kontrol over it-performance med fuld fleksibilitet

  3. juli 2017
  Datacon leverer sammen med HPE fleksible løsninger til virksomheders datacentre. Målet er at matche hardware og software til præcis de behov, din virksomhed står med nu og her. Betalingen er også fleksibel, hvor udgifter bliver OPEX- i stedet for CAPEX-baserede.
 • Container Centralen

  Vær skarp på at købe ind til det præcise behov

  28. juni 2017
  ”Valget faldt på HP ProBook, som også viste sig at være en hurtigere maskine, sammenlignet med de andre testmodeller. De mere end hundrede maskiner har nu kørt i et års tid, og vi har ikke haft en eneste til reparation endnu. En regulær succeshistorie”, udtaler Mirza Mutilovic fra Container Centralen.
 • Office-365

  Vi hjælper med Office 365 til din virksomhed

  27. juni 2017
  Når du skifter til Office 365, handler det om mere end en succesfuld implementering. Det handler om tryghed. At vide, du er i gode hænder der sikrer glidende overgang i samtlige af migreringens faser.
 • Power BI Datacon

  Hvordan benytter Datacon Power BI

  27. juni 2017
  Power BI er kort sagt præsentationsdelen i Microsofts Business Intelligence løsninger. Her omdannes data til indsigt. Med virksomheders konstant stigende mængder data, ligger der en masse data der rummer potentiale for at forbedre din konkurrenceevne.
 • Power BI

  Med Power BI baseres beslutninger på fakta

  23. juni 2017
  Opdag nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed med Power BI. Integrationen af data er nemmere end du måske regner med – faktisk understøtter Power BI mere end 50 datakilder, som kan kombineres på kryds og tværs i dine rapporter.
 • Gen10 Sankt Hans

  Verdens mest sikre servere er lanceret af HPE

  23. juni 2017
  Sankt Hans aften er en aften hvor vi skal slappe af og hygge os i godt selskab. Men det er altid vigtigt med sikkerhed. HPE har taget sikkerhed til et nyt niveau på deres nyeste servere.
 • IoT

  Tre af de største detail-fordele ved Internet of Things

  21. juni 2017
  For detailhandlen er Internet of Things (IoT) hurtigt gået fra futuristisk sci-fi-koncept til virkelighed. Det er gået så stærkt, at mange detailhandlere ikke har haft tid til at sætte sig ind i, hvad IoT kan betyde for deres virksomhed nu og i fremtiden.
 • Smart Reservation

  Bedre service og mindre lagerbinding med Smart Reservation

  7. juni 2017
  Med Smart Reservation får du et intelligent lagerstyringssystem, der bidrager til, at sælgerne kan servicere kunden bedre, og endvidere skal det mindske lagerbindingen.
 • Datacon søger Studentermedhjælper til 24/7 servicedesk

  Datacon søger en Studentermedhjælper til vores 24/7 servicedesk

  6. juni 2017
  Datacon er i vækst, og vi søger derfor en it-supporter, som vil være en del af Datacon familien, hvor det for tiden går stærkt, og der er brug for en ekstra hånd.
 • Datacon søger Microsoft Dynamics AX Udvikler

  Datacon søger en Microsoft Dynamics AX udvikler

  1. juni 2017
  Vi søger en kollega, der kan hjælpe vores kunder inden for produktion- og grossistsektoren med at få det største udbytte af deres AX-løsninger.
 • VF

  Død over onde links og PDF'er

  31. maj 2017
  Med øget vækst følger øget risiko: ”Flere mennesker, mere data, større fiberforbindelse betyder, at din firewall skal kunne håndtere mere trafik og have power til at følge med i analyse af data. Deri ligger en risiko for, at der slipper noget igennem.”
 • 7 måder at forbedre din sikkerhed - Microsoft e-bog

  7 områder til at forbedre din sikkerhed

  30. maj 2017
  Datasikkerhed bør være en topprioritet for din virksomhed. Microsoft har udgivet en gratis e-bog, der giver råd til hvordan din virksomhed bedst implementerer best practises.
 • John Ravn ansættelse

  Datacon byder velkommen til John Guldager Ravn

  29. maj 2017
  Det er med stor glæde, at vi har budt John Guldager Ravn velkommen i Datacon, som Executive Account Manager.
 • Sikkerhedsbrochure

  Datacon sikkerhed

  18. maj 2017
  Stigningen i antallet af it-angreb følger udviklingen for vores stigende anvendelse – og afhængighed af teknologi. Effektiv brug af it ikke længere blot en del af forretningen, men et essentielt krav for succes.
 • Sikkerhed

  Vi rammes konstant af sikkerhedsangreb

  16. maj 2017
  Beskyttelse af din it-infrastruktur og dine data kan være en af de vanskeligste opgaver, din organisation står over for.
 • HP-Inc-Office

  Partner First Roadshow hos HP den 13. og 14. juni 2017

  16. maj 2017
  HP Partner First Roadshow er årets største HP event med fokus på hands-on erfaring på deres print og pc løsninger.
 • HP Elitebook 360

  HP EliteBook x360 - din nye favorit på farten

  9. maj 2017
  Den tynde og lette HP EliteBook x360 1030 er den perfekte pc til mobile medarbejdere. Batterilevetiden er i særklasse, sikkerheden er sat i højsædet, og så kan du vælge imellem 5 tilstande der tilsammen giver 360 graders fleksibilitet til arbejde og underholdning.
 • Datacon søger Køkkenhjælp

  Datacon søger en Køkkenhjælp

  8. maj 2017
  Vi søger en kollega, som har lyst til at hjælpe til i køkkenet og være en del af Datacon-familien.
 • HPE Proactive Care

  Attraktive priser på HPEs Proactive Care

  8. maj 2017
  Fremtiden er hybrid, idet der ikke findes en ”onesize fits all” med hensyn til cloud og traditionelle løsninger. Hewlett Packard sætter prisen ned på Proactive Care, så det er på tide at skrue op for supportniveauet.
 

Nyheder


Tilmelding til DC email-nyhedsbrevhpe-platin_hp-gold
Lenovo-Gold-Partner_2016