Travel_II

Business Intelligence

Effektiv værktøj til forbedret beslutningsgrundlag

Det er helt afgørende for ethvert rejsebureau at kunne træffe hurtige og rigtige beslutninger i en foranderlig verden. Kravene til den mængde information man ønsker til rådighed stiger hele tiden i takt med, at datamængderne vokser. Det giver god mening at håndtere Business Intelligence (BI) i en separat løsning, som bindes sammen med de datakilder/systemer, man har i virksomheden.
 
BI skal ikke kun kunne vise, hvordan tingene har set ud, men endnu vigtigere selve udviklingen og tendenserne fremadrettet. Med andre ord – det handler om indsamling og præsentation af data! 

BI målrettet rejsebranchen

Datacon har sammen med Toolpack udviklet et Business Intelligence modul, som er målrettet til rejsebranchen og AX Travel kunder, som gør det mere effektivt at arbejde og modellere data fra Dynamics AX på. Baseret på AX Travel database strukturen gøres data fra AX Travel tilgængelig i et velkendt og brugervenligt Excel miljø.

Business Intelligence modulet er bygget op omkring de områder, som er interessante for et rejsebureau at på. Det er bl.a. muligt at arbejde både med "intern og ekstern Business Intelligence", hvilket gør modulet anvendeligt til alle typer af rejsebureauer.

Det er nemt at sætte en række rutine kørsler op, således at fx alle sælgerne dagligt eller en gang om ugen modtager en mail med en række nøgletal og udvikling, som vises på en overskuelig og visuel intuitiv måde.

Analyser dine data med få klik

Det er nemt at vise både medarbejdere og ledelse konkrete tal samt tendenserne i udviklingen. Med få klik kan du analysere dig ned på laveste niveau og hurtigt finde præcise årsager til eventuelle afvigelser. Det bliver nemmere at synliggøre målsætninger og resultater, så alle arbejder i samme retning. Du kan med ét klik ændre i visningen, hvis du fx vil se hvordan det så ud sidste år på samme tid baseret på samme data. Alle afgrænsninger er nemme at koble til og fra.

Som ledelsesværktøj er det nemt og hurtigt at trække relevant data ud og træffe beslutninger ved fx nye kampagner eller indsatsområder, brugergrænsefladen er velkendt og kræver ingen oplæring, systemet er fleksibelt opbygget med mange justeringsmuligheder og giver mulighed for både intern og ekstern BI-analyse.

Nemt og hurtigt at komme i gang

Er du allerede AX Travel-kunde, kan løsningen installeres og sættes op på 1 dag.
Vi definerer sammen hvad der er vigtigt for din forretning og får hurtig sat de rette data udtræk op, så de ønskede KPI´er og nøgletal bliver synlige og tilpasset til forskellige behov i organisationen.
 

Jan Misser
Administrerende direktør
T: +45 28 101 424 
Send en mail til Jan Misser
Jan MIsser
 

Løsninger

Business Intelligence
 

Se vores kundecases her


Download vores folder om BI til rejsebranchen