Travel_II

AX Travel

At rejse er at leve

Der er ikke nogen rejsebureauer, der er uenige i, at it spiller en stadig voksende rolle, hvis man skal drive et velkonsolideret rejsebureau. Tiden, hvor gode produkter og god service var nok til at skabe en solid forretning, er ikke blevet erstattet, men suppleret af nødvendigheden af bedre og mere intelligente it- systemer, som kan sikre højere kundeloyalitet og skabe grobund for vækst.

Den globale rejsebranche er konstant i forandring, og behov og krav fra såvel kunder, som leverandører, er støt stigende.

Effektivisér de daglige processer

Som leverandør af it-løsninger til rejsebranchen møder vi mange forskellige typer af udfordringer, men en række udfordringer går igen: Ønsket om at strømline, optimere og automatisere de daglige arbejdsprocesser.

Det er ikke altid ligetil. Ofte er det svært, fordi integrationen mellem flere forskellige systemer er utilstrækkelig, out-datet eller simpelthen ikke er til stede. Mange arbejdsgange vedbliver i stedet med at være manuelle, tidskrævende og omkostningstunge.
 
Mobilitet, sociale medier og dynamisk kundekommunikation er andre nøgleord, der præger rejsebranchen. Kundeloyalitet hænger ofte sammen med CRM, da det vil være fundamentet for at kunne iværksætte initiativer med målrettede og præcist individuelt tilpassede budskaber. Som forbruger stiller vi krav om, at informationen skal passe til præcis vores ønsker og behov. Er man som rejsebureau ikke klar til at møde disse krav, risikerer man, at konkurrenten løber med ordren – så simpelt er det. Når alt kommer til alt, vil der ofte stå en solid it-løsning bag de mest innovative og velkonsoliderede rejsebureauer.
 
Flight Centre: Dansk innovation giver milliongevinst i Australien

Gør rejsebranchen mere effektiv

Datacon’s AX Travel er en fuldt integreret brancheløsning i ERP-systemet Microsoft Dynamics AX. Vi har blot videreudviklet og tilpasset standardsystemet, så du får en løsning, der indeholder al den branchespecifikke funktionalitet, der er brug for til at drive et succesfuldt rejsebureau.
 
De seneste år har budt på vækst, med tilgang af både danske og udenlandske kunder og kunder med forskellige fokusområder inden for rejsebranchen. Det betyder, også at fokus i højere grad end tidligere bliver rettet mod den globale rejsebranche, da de fysiske grænser betyder mindre og mindre.
 
Ved at tage udgangspunkt i Microsoft Dynamics AX, lader vi Microsoft om at udvikle den nyeste teknologi inden for alle standardområderne, så vi kan koncentrere os om det, vi er bedst til – at gøre rejsebranchen så effektiv som mulig.
 
AX Travel er en GDS-neutral løsning, der kan integreres i dit nuværende bookingsystem, så air-filerne automatisk overføres.

AX Travel

AX Travel har en lang række forskellige kunder i ind- og udland inden for bl.a. grupperejser med avanceret allotment-håndtering, individuelt salg (FIT), online salg, kør-selv, Incoming, luftfart, erhvervsrejser, charter og pakkerejser.

Med AX Travel kan du arbejde med flere nicheområder i samme løsning, så de samtidig komplimenterer hinanden. Alle fordele bevares og områderne understøtter hinanden.
  

Jan Misser
Administrerende direktør
T: +45 28 101 424 
Send en mail til Jan Misser
Jan MIsser
 

Løsninger 
Se flere kundecases her