Detail

Betalingsløsninger

Den bedste betalingsløsning giver fordele til både detailvirksomheder og kunder

I detailbranchen er der få systemer, der bruges så ofte som betalingsløsningen. Her kan selv en mikroskopisk fordel vokse sig til en stor konkurrencefordel i løbet af et år. 
  
God service, det rette produktmix og hurtig, personlig og effektiv betjening: det er tre af grundstenene i de fleste detailvirksomheders forretningsmodel. Og lige meget om du driver en enkelt, succesfuld butik eller en større forretningskæde, er målet det samme: at skabe det bedst mulige grundlag for vedvarende succes gennem glade kunder, der kommer igen.
 
Her er der få ting, der er vigtigere end de systemer, som anvendes til betalingstransaktioner. Ét er, at systemerne de fleste steder hører til blandt de flittigst anvendte, et andet er, at det ofte er dette system, som – hvis tingene ikke går som forventet – kan lede til en dårlig oplevelse for kunderne, der står og venter, fordi der er bøvl med systemet.
 
”Det er nogle af disse områder, som Datacon har haft for øje, når vi har implementeret betalingssystemer til vores kunder. Datacon har udviklet en betalingsintegration, der understøtter detailforretninger med fuld integration mellem Point of Sale (POS) og betalingsterminalen,” forklarer Per Blomsterberg, som har arbejdet med betalingsløsninger igennem 15 år. Han er bl.a. meddesigner af betalingsintegrationen til AX POS.

Integreret dankortløsning

"Der er ingen tvivl om, at Dankortet i dag indtager en klar førsteplads som danskernes foretrukne betalingsmiddel. Det har Datacon haft for øje i designet af vores betalingsløsning. Vores Dankort-løsning, er fuldt integreret i Dynamics AX-betalingsmodul og AX POS. Det betyder, at det ikke kræver separat håndtering af en ekspedient, det er hurtigere og uden risiko for fejl ved indtastning af beløb".

Fleksibel

Løsningen kan skræddersys til at passe til din virksomhed. Det gælder blandt andet i forhold til at håndtere differentierede konteringer og anvendelse af forskellige minimum og maksimum beløb pr. korttype, samt automatisk håndtering af eventuelle kort gebyrer. 

Betalinger on- og offline

Med betalingssystemet er du sikret mod eventuelle nedbrud, da det også fungerer i tilfælde af manglende forbindelse til Teller/Nets, både med PIN-kode og underskrift på kvittering.

Forberedt på fremtiden

Datacons betalingsløsning til AX POS er forberedt til at kunne håndtere automatisk integration til elektroniske kvitteringer.
  
Løsningen håndterer kontaktløse betalinger med terminaler, der har en NFC-læser (Near Field Communication), så kunden kan betale med kort, der har en NFC-chip eller med sin mobil. Datacons AX Retail-løsning er allerede certificeret af Nets til Yomani (med NFC) og Xenta fra Verifone. Certificeringen sikrer, at vi altid overholder gældende PCI-regler
  

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Løsninger

Point-yomani-II

Kundecase:

Brøndby IF


Verifone