Detail

Vi skaber resultater i detailbranchen!

Kampen om kunderne er hård, ikke mindst i detailbranchen, der er presset fra mange sider. Fokus på kundeservice, optimering af produktmiks og indtjening er derfor vigtigere end nogensinde for at kunne drive en succesfuld butik eller større forretningskæde.
  
Der sker voldsomme forandringer i disse år, specielt med handel på nettet. Kunderne har aldrig før haft så mange muligheder og mængden af information, de konstant bombarderes med, har aldrig være større. For at kunne fastholde sine kunder er det blevet altafgørende at tilbyde nye og forbedrede serviceoplevelser. Derfor er det vigtigt at have al relevant data på sine kunder til rådighed, så man bl.a. via loyalitets- og bonusklubber kan sikre højest mulige tilknytning til sin forretning.

Forståelse for detailbranchen

Datacon har en bred og dyb forretningsforståelse inden for detailbranchen og vores løbende dialog med store og små detailvirksomheder gør, at vi har den rette markedsindsigt til også at hjælpe din virksomhed. Vi ved, hvordan vi skal hjælpe med at binde de komplekse it-løsninger sammen, og med udgangspunkt i den enkelte virksomheds processer og arbejdsgange, kan Datacon med Dynamics AX 2012 for Retail levere den komplette løsning, der understøtter din forretning. 

Vi leverer hele løsninger

Datacon har leveret it-løsninger til dansk detailhandel siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser med henblik på at skabe løsninger, som er i tråd med tidens krav. Løsninger, som er værdiskabende for din virksomhed, som styrker din bundlinje, og som ruster dig bedre i kampen om kunderne. Formålet er at sikre en kort ROI og reducere de løbende omkostninger og dermed øge virksomhedens bundlinje.

Individuelle løsninger baseret på standard

En kombination af produkter og ydelser fra HP og Microsoft samt Datacons knowhow giver dig individuelle løsninger baseret på standardkomponenter. Det giver en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift.

Datacons løsninger varetager hele processen fra producent og leverandør, via kædekontoret til kunden, hvad enten kunderne køber i en fysisk butik eller ved brug af cross-channel og multi-channel, handel med forbrugerne via e-handel, sociale medier på pc eller mobile enheder.

Missionen er vækst

Vores mission er enkel. Vi vil sammen med vores kunder skabe forudsætningerne for øget vækst og bedre indtjening bl.a. ved at reducere omkostninger og optimere processer.

Læs mere: Dynamics AX 2012 for Retail
  

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Løsninger

Hamleys-citat
Se flere kundecases her

Klik på brochuren og læs om "Problemfri integration til detailhandelen"Connected without compromise

Introvideo til Dynamics AX for Retail - sådan bliver du klar til fremtidens kunder.

HP_Microsoft_logo