engros

Grossist

Datacon branchefokus - jeres genvej til konkurrencekraft!

Microsoft Dynamics AX er markedets bedste standardløsning til at understøtte grossistvirksomheders forretningsprocesser. Men standardløsninger kan sjældent stå alene – og er ikke nødvendigvis et mål i sig selv. For succes opnås sjældent ved at gøre som alle andre.
 
Datacon har gennem mange år haft et tæt samarbejde med grossister — der benytter Microsoft Dynamics AX.
 
Vores mangeårige samarbejde har givet os en helt unik palette af tillægsløsninger til grossister.
Kombinationen af en stærk standardløsning i form af Microsoft Dynamics AX og Datacon tillægsløsninger sikrer jer en nem og billig genvej til at skabe forøget konkurrencekraft.

Styrk markedspositionen med Dynamics AX

Udviklingen på grossistmarkedet er under konstant forandring og kræver derfor, at du hele tiden er i stand til at tilpasse dig nye forretningsgange og konkurrenceparametre. Det kan vi hjælpe dig med.

Siden 1987 har Datacon deltaget aktivt i at udvikle løsninger til grossistmarkedet. Vi er specialiserede i Dynamics AX og i 2011 kåret til årets Microsoft Dynamics AX Partner. En anerkendelse, vi blandt andet har fået på baggrund af vores kompetence som grossist og konstante fokus på at sikre vores kunder markedets bedste sparring inden for Microsoft Dynamics AX.

Rådgivning der betaler sig

Hos os er du med andre ord sikret kvalificeret rådgivning om, hvordan du udnytter teknologien optimalt og skaber en fremtidssikker platform med et minimum af tilpasninger. En rådgivning der har resulteret i, at flere af vores kunder har øget effektiviteten og forbedret bundlinjen med en ´Return on Investment´ på 1 til 2 år.

Få et uforpligtende møde med en af vores grossist-specialister og hør mere om, hvordan din virksomhed kan øge effektiviteten.

Læs mere: Dynamics AX
  

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Løsninger