AX detailløsning

Brancheløsninger

Datacon har 26 års erfaring med implementering af ERP-løsninger, primært inden for:

Vi ved, at du og din virksomhed opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og bedre forretningsresultater ved at sammentænke it og forretning.

Hos Datacon spiser vi dig ikke af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Datacon baserer sine softwareløsninger på Microsoft Dynamics AX.

Business Intelligence

Få mulighed for at træffe bedre beslutninger ved hjælp af bedre information. Få det optimale ud af de løsninger I allerede har og optimer hele virksomhedens konkurrenceevne med en Business Intelligence-løsning.

SharePoint

Vidensdeling er alfa og omega i en virksomhed. Microsoft Office SharePoint er en virksomhedsinformations-portal, der kan konfigureres som Extranet, intranet og internet. SharePoint gør det nemt at forbinde firmaets ansatte, kunder, leverandører og interessenter med hinanden.

Understøtter hele it-platformen

I dag leverer vi både forretnings- og værdiskabende løsninger inden for ERP og it-infrastruktur – og vi taler gerne om strategi og forretningsprocesser. For hvor it tidligere blev opfattet som forretningsunderstøttende, ser vi det i dag som direkte forretningsskabende. Den holdning afspejler hele vores virksomhed og måden vi tænker løsninger på. Derfor er vi  stolte af at stå bag nogle af Danmark største og mest komplekse it-løsninger.

I Datacon er vi specialiseret i converged infrastructure, og kan hjælpe dig med alt fra datastrategi, pc’ere, print, licenser, POS-terminal til konsolidering og virtualisering af dine server-, storage- og netværksløsninger. Kort sagt hjælper vi dig med at binde it og forretning sammen.

Datacon-as-a-Service

Du behøver ikke bekymre dig om dyre investeringer i hardware. Tværtimod kan du reducere dine anlægsaktiver og flytte udgiften over på driften med Datacon-as-a-Service. Kort sagt – større overblik, færre bekymringer og bedre likviditet.

Med outsourcing styrker du din virksomheds strategiske fokus. Din it er i sikre hænder, så du kan frigøre tid til de aktiviteter, der understøtter og udvikler din forretning. Datacon tilbyder hosting, driftsaftaler, managed services, service management samt applikationsservices.

Bo Reggelsen
Salgs- og marketingdirektør
T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo
BRE
 

Løsninger


Hos os er du i trygge hænder

Hvad enten du har brug for desktop-løsninger eller store komplekse datacenterløsninger, har vi de specialister og den erfaring, du har brug for.

Vi uddanner og certificerer os løbende inden for HP, Microsoft, VMware, Symantec, HDS – og arbejder målrettet på at udvide vores høje vidensniveau, så vi kan opretholde vores partnerstatus. Det sikrer dig præcis den it-rådgivning, leverance og service, du har brug for til din virksomhed.

Derfor tør vi godt kalde os specialister!