Storage-banner

HPE StoreVirtual

Scale-out storage til virtualiserede miljøer

Uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed på udkig efter enklere storage eller en uafhængig cloududbyder, der med lethed kan implementere og skalere, opfylder HPE StoreVirtual storage dine behov.

HPE StoreVirtual har en skalerbar storageplatform, som er nem at administrere. Platformen supporterer konstant datavækst og holder forretningen kørende.

HPE StoreVirtual 4000 Storage

Det velkendte HPE LeftHand Storage-system er løftet til nye højder. Nu er der mulighed for både FC- og iSCSI-forbindelse til hosts og storagenoder. Det giver større fleksibilitet og ydelse samt lavere prispunkt. Systemet har desuden alle de velkendte egenskaber som prissætning med alt inklusiv (ingen ekstra softwareudgifter) , pay-as-you-grow med lineær skalerbarhed og netværks-RAID.

Ideel til virtualiserede it-miljøer. StoreVirtual er enkel at administrere, nem at udvide og holder forretningen kørende.

Med StoreVirtual får du et system, der passer til virksomhedens nuværende behov, og du kan uden problemer tilføje ekstra kapacitet og udvide i fremtiden uden ekstra omkostninger til software på storagesystemet.

Datacons eksperter hjælper gerne med af klarlægge, hvordan dit nuværende storagebehov bedst dækkes, og vi kigger selvfølgelig også på fremtidens behov.

Erik Flygare
Senior Konsulent
T: +45 28 184 777
Send en mail til Erik
 

It-infrastruktur


hp-storevirtual-4530
hpe-platin