Storage-banner

HPE 3PAR StoreServ All-flash

HPE’s Flash-Arrays er it-branchens førende højdespringer

Der er en god grund til, at HPE konstant øger produktionen af sine flash-arrays. En prestigefuld Gartner-analyse viser stor teknisk fremgang for HPE’s løsninger, mens de nærmeste konkurrenter ser tilbagegang. 

Analysen er den seneste i Gartners prestigefyldte ’Magic Quadrant for Solid State Arrays’ serie. ’Magic Quadrant’ – der direkte oversat betyder ’magisk kvadrant’ - deler SSA-producenter op i fire grupper.

Her er HPE’s 3PAR StoreServ rykket op i den førende ’Leaders’ kvadrant, som er forbeholdt de SSA-producenter, der er bedst til at både at innovere og levere SSA-løsninger, der lever op til tekniske og strategiske målsætninger.

Velkendt og fleksibelt grundlag for fremgang

Blandt årsagerne til HPE’s fremgang er det faktum, at 3PAR StoreServ bygger på en enkelt platform, der dækker både generel storage (roterende diske) og dedikeret SSA (flash baseret). Desuden fremhæver Gartner stabilitet og nem skalering af 3PAR samt en effektiv og robust arkitektur som styrker.

”3PAR hardware-arkitekturen og styringsplatformen giver mulighed for effektiv udnyttelse af den underliggende SSD-teknologi og høj servicekvalitet,” lyder det i analysen.

HPE spiller på den lange bane

HP har igennem længere tid arbejdet med at udvikle og forbedre sine SSA-løsninger. Ifølge fagtidsskriftet Computer Business Review (CBR) er det lange forarbejde medvirkende til HP’s fremgang.

“HPE's kontinuerlige investering i sin SSA-portefølje, forbedringer af 3PAR StoreServ 7450c og introduktion af det billigere 3PAR StoreServ 7200c All-Flash Array har alle spillet en stor rolle i at opnå den nye status som en af de førende, ” vurderer CBR’s Eleanor Burns.

HPE selv har forudsagt, at SSA-teknologien vil opleve stor fremgang i de kommende år. Allerede i 2020 regner virksomheden med, at omkring 25% af datacentre udelukkende anvender SSA. I dag er det tal under 0,5%.

Grunden er, at SSA har en række fordele i forhold til traditionelle servere. De er blandt andet nærmest støjfri, energieffektive, har en robust og stabil arkitektur, lav søgetid og lav varmeudvikling. De kan med andre ord være med til at øge effektiviteten af datacenteret, mens driftsomkostninger til fx køling kan sænkes markant.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om mulighederne med HPE's Flash-Arrays.

Erik Flygare
Senior Konsulent
T: +45 28 184 777
Send en mail til Erik
 

It-infrastruktur


hp-3par-storeserv-7450
hpe-platin