Storage-banner

HPE StoreServ

Storageløsninger til at takle fremtiden

HPE StoreServ er kernen i HPEs storage-strategi, hvilket giver en fælles struktur og softwarearkitektur over produktlinjen. De løbende hardware- og softwareforbedringer holder systemet konkurrencedygtigt med andre SAN-lagersystemer, når det gælder tilgængelighed, skalerbarhed, ydeevne, funktionalitet, support og brugervenlighed.

HPE 3PAR-systemer, der er konfigureret med fire eller flere kontrollere, har en klar fordel i brugbar tilgængelighed i forhold til dual-kontroller aktiv/passiv arkitektur, og denne fordel er blevet yderligere forbedret af de seneste funktionelle forbedringer, såsom vedvarende cache.”

Autonomt

HPE 3PAR storagesystemer er autonome og reducerer storageadministrationen væsentligt i forhold til mange andre systemer - der er tale om en reduktion i administrationen på 90%. Virtualisering og automatisering er indbygget i systemerne der reagerer på ændrede konditioner uden behov for manuel indgriben. Det betyder, at du får et storagesystem, som er hurtigt oppe at køre og som med sin aktiv/aktiv controllerarkitektur, der muliggør et netværk af samarbejdende controllere, sikrer at ethvert datasæt i systemet leverer høj ydelse til alle applikationer – også i eventuelle fejlsituationer.

Effektivt

HPE 3PAR er effektivt og leverer optimeret storage med små krav til plads, strøm og administration. Med avancerede teknologier såsom thin provisioning, thin conversion og thin persistence, reducerer 3PAR behovet for at anskaffe unødig kapacitet, og provisionering af storage er gjort hurtigt og simpelt.

Storagekonsolidering

Vi har lavet et særskilt site omkring storage konsolidering. Oplev, hvorfor IDC mener du bør overveje HPE, når vi taler om konsolidering at dit storage. Læs mere.

StoreServ-familien

StoreServ-familien består af 7000, 8000 og 20000, som du kan læse om, når du klikker på linkene.

Erik Flygare
Senior Konsulent
T: +45 28 184 777
Send en mail til Erik
 

It-infrastruktur


Læs mere om, hvordan vi har hjulpet KAB med at firedoble deres datakapacitet:

    

Ubesværet & automatiseret hverdag


hpe-platin