Storage-banner

HPE StoreOnce

Reducer omkostningerne og kompleksiteten

Databeskyttelse og backup kan skabe flaskehalse i it-systemet. HPE StoreOnce har fået en opgradering, der både øger sikkerheden og kan reducere behovet for backups med op til 95%.

Branchens hurtigste backup og recovery

HPE StoreOnce Backup-systemer med StoreOnce Catalyst leverer løsninger, der opfylder behovene i små som store virksomheder samt eventuelle fjernkontorer.

Med den stadigt voksende mængde data risikerer virksomheder alvorlige problemer og nedetid pga. udvidede vinduer til backup og restore. Deduplikering er den teknologi, som gør virksomheder i stand til at håndtere den eksplosive vækst i data .Det er økonomisk overkommeligt at anvende diskbaserede backupsystemer som alternativ til tape.

HPE Storeonce-teknologien tilbyder 3 gange så hurtig backup og 5 gange så hurtig recovery som konkurrerende produkter.

Dedupliker én gang og replikér overalt

HPE StoreOnce giver helt nye og fleksible muligheder gennem industriens eneste sammenhængende arkitektur. Det betyder, at data deduplikeres én gang med avanceret teknik og derefter kan flyttes rundt uden behov for skulle rehydreres.

StoreOnce Catalyst

Med den nye StoreOnce Catalyst Software kan data deduplikeres på applikationsservere før backupdata overføres til et centralt StoreOnce-system. Herved optimeres backupprocessen, netværksressourcerne reduceres og backupydelsen optimeres. StoreOnce Catalyst giver også mulighed for multi-site og kaskadevis replikering.

Læs mere om StoreOnce

Erik Flygare
Senior Konsulent
T: +45 28 184 777
Send en mail til Erik
 

It-infrastruktur


hpe-platin