BURA Recovery

Backup, restore & arkivering


Datavæksten har aldrig været større. Sidste år skabte vi mere data end de sidste 10 år tilsammen - en trend der ikke ser ud til at stoppe. Årsagen er ændret brugeradfærd, flere applikationer og devices. Samtidig er vores data blevet vigtigere end nogen sinde. Uden data, ingen virksomhed!

Vokser dine data også eksponentielt og udfordrer din backup?

Backup strategien skal derfor op til revision igen. Backup disciplinen skal på agenda’en og virksomhedens krav til backuptider, restore tider og tilgængelighed til data skal diskuteres. Nye løsninger skal findes. Og nye samarbejdspartnere skal lyttes på og samarbejdes med. For tiden er en anden end den gang vi designede vores nuværende løsninger. Vores krav har ændret sig. Konsekvenserne ligeså.

Kan du genskabe dine data så hurtigt, at ingen opdager det?

Din virksomheds evne til at servicere dine kunder er med garanti afhængig af velfungerende applikationer. Aldrig før har vores applikationer været så kritiske. Aldrig før har kravene til oppetid været højere. Og aldrig før har truslerne være større. Eksternt som internt. Vores applikationer og data er blevet vores livsnerve.

At tænke traditionel backup er ikke længere nok. At tro, at en outsourcet Cloud-backup kan redde én er ofte falsk tryghed. For der er forskel på at kunne tage sin backup og at gennemføre en restore før nogen opdager, at dataene har været væk eller utilgængelige. Utålmodigheden har aldrig været større. Og konsekvenserne ligeså.

Læs mere om HPE's backup og recovery.

Frigør tid hos dine medarbejdere

Vi har travlt! Der er bestemt nok at lave. Og antallet af opgaver og projekter kommer der kun flere af. Datavæksten har aldrig været større. Sidste år skabte vi mere data end de sidste 10 år tilsammen. Antallet af applikationer er stærkt stigende, og det samme er antallet af brugere og lokationer. Og aldrig før har vores applikationer været så kritiske. Aldrig før har vi skulle tilpasse os og servicere så mange brugere internt som eksternt med de knappe ressourcer vi har. Og vi får mere travlt. Kravene til automatisering af manuelle processer øges. Få dine backupdata til at fylde op til 22 gange mindre på tværs af alle dine lokationer. Tag din backup minimum 5 gange hurtigere. Få restoret minimum 3 gange så hurtigt. Og frigiv menneskelige ressourcer ved automatisering af størstedelen af de manuelle backup-arbejdsprocesser. Det er økonomisk sund fornuft.

Læs mere om HPE's StoreOnce Backup.

Næste skridt

Backupstrategien skal op til revision. Backupdisciplinen skal på agendaen, virksomhedens krav til backuptider, restoretider og datatilgængelighed skal diskuteres. Nye løsninger skal findes. Og nye samarbejdspartnere skal lyttes på og samarbejdes med. For tiden er en anden end den gang, vi designede de nuværende løsninger. Kravene har ændret sig og konsekvenserne ligeså.

Book et møde med en af vores datacenterspecialister i dag for en uforpligtende snak omkring dit miljø og dine udfordringer og ønsker.

Claus Andersen
Sales Manager, Business Development
T: +45 48 133 028
Send en mail til Claus
 

It-infrastruktur


BURA
hpe-platin