Storage-banner

Storage & backup

Sikker og tilgængelig data

Storage er lidt som forsikringer. Det er først når uheldet er ude, du finder ud af, om du er dækket korrekt.

Har du styr på din datasikkerhed?

Virksomheders datamængder er i eksplosiv vækst. Det er derfor afgørende, at du tager stilling til, hvordan virksomhedens data opbevares mest sikkert og alligevel let tilgængeligt. Med den rigtige storageløsning kan du både sove trygt om natten og få hurtig adgang til dine data 24 timer i døgnet året rundt.

En sikker løsning

Hvad enten du overvejer at lægge data på dyre disksystemer, arkivere dem på billigere medier eller opbevare dem ude af huset, kan vi rådgive dig om den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

I Datacon har vi mere end 28 års erfaring inden for bl.a. storage og kan derfor rådgive dig om alt fra hardware-infrastruktur, til dataarkivering og datamanagement samt hjælpe dig med din generelle datastrategi. 

HPE storage tordner mod toppen af ligaen

HPE’s storage-enheder har gennem de seneste år med rekordfart rykket op ad ranglisten og kæmper nu med en enkelt modstander om den absolutte førsteplads, når det gælder midrange storage-enheder.

HPE’s midrange storage-enheder er i de seneste år er gået fra at være en dark horse til en af de absolutte favoritter i kampen om ’best in class’ – hvilket også Det internationale analyseinstitut, Gartner, bekræfter. Læs mere i vores DC Magazine.

Converged storage sætter rammerne for, hvordan vi skal imødekomme fremtiden. Kynikere vil nok sige, at HPE har være nødsaget til at tilpasse sig kundernes behov. Vi mener, at HPE er i stand til at levere noget radikalt anderledes ved at tillægge serverkapabilitet og system management. Læs hvordan storage ændres ifølge IDC.

StoreVirtual 4000 er storage, der er ideel og optimeret til replikerede miljøer. 

HPE StoreOnce er eminent til hurtig backup og restore. HPE StoreOnce er diskbaseret backup med unik deduplicationsteknologi. Markedets bredeste Data Protection-portefølje med HPE StoreOnce Catalyst og Deduplikering 2.0, som tager datasikkerhed i datacentret og på eksterne lokationer til et helt nyt og højere niveau.

Med HPE's StoreEasy Network Attached Storage får du en ny skalerbar serie af Windows 2012 baserede NAS appliances og gateways, som er højtydende, effektive og sikre NAS-løsninger til såvel mindre som større virksomheder. 


Datacon leverede i sin tid den første HPE 3PAR i Danmark, Vi var den første partner, der leverede HPE’s EVA P6000 system, og vi var de første til at levere den nye 3PAR StoreServ7000.

Erik Flygare
Senior Konsulent
T: +45 28 184 777
Send en mail til Erik
 

It-infrastruktur


FSR - danske revisorer: Når HP 3PAR er hjertet i forretningen. Læs her

Hør hvorfor Anders Elbak anbefaler HP converged storage

   

hpe-platin