Sikkerhed

Beskyt din virksomhed mod angreb 

Vi rammes konstant af sikkerhedsangreb

Alle virksomheder står over for de evigt voksende sikkerhedsrisici. Vi oplever det mest aggressive trusselsmiljø i informationsteknologiens historie til dato. Udviklingen inden for it øger i høj grad produktiviteten og virksomhedernes fleksibilitet - men på samme tid introducerer det et væld af nye risici og usikkerheder. Uanset størrelsen eller typen af din virksomhed, skal du forholde dig til konsekvenserne af virksomhedens eventuelle digitale sårbarheder, helt på linje med at du forholder dig til, om virksomheden låses forsvarligt af om aftenen. Datacon kan hjælpe med at beskytte din virksomhed!

Angrebsfladen for teknologi

Stigningen i antallet af it-angreb følger udviklingen for vores stigende anvendelse - og afhængighed af teknologi. For mange enkeltpersoner og organisationer er effektiv brug af it ikke længere blot en del af forretningen, men et essentielt krav for succes.

Datacon tilbyder et nøje udvalgt spektrum af services inden for sikkerhed. Vi har valgt at fokusere på de løsninger og producenter, som vi mener står stærkest, med de bedste løsninger på markedet i dag. Vi fokuserer på fleksible løsninger, der dækker din virksomheds specifikke behov og samtidig sikrer virksomheden bedst.

Cyber Threat Assesment

Kend dine sårbarheder og få fakta omkring din netværkssikkerhed.

Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP) giver dig et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for. Du får dybdegående informationer om dit netværks aktuelle tilstand, inklusiv sikkerhedstrusler, produktivitet og ydeevne.

CTAP'en dækker:
• Sikkerhed og trusselsforebyggelse 
• Brugerproduktivitet
• Netværksbrug

Datacon kan på få dage, ganske gratis, udføre en Cyber Threat Assessment af jeres netværk.

Bo Reggelsen
Salgs- og marketingdirektør
T: +45 20 285 170 
Send en mail til Bo
BRE
 

It-infrastruktur

Fortinet security

Læs mere om Datacons kompetencer omkring sikkerhed her


Med øget vækst følger øget risiko: ”Flere mennesker, mere data, større fiberforbindelse betyder, at din firewall skal kunne håndtere mere trafik og have power til at følge med i analyse af data. Deri ligger en risiko for, at der slipper noget igennem.”

Læs hele historien: Vækstfonden: Død over onde links og PDF'er
HPE_aruba-logoer