Servicekontrakter

Vi er din garanti

Mange virksomheder tegner i dag service- og vedligeholdelseskontrakter på deres it-miljø. Men hvordan sikrer du dig, at dine serviceaftaler er tegnet på det rette grundlag, bliver ajourført, når du investerer i nyt udstyr eller kasserer det gamle? 

Som en af de få HPE Service Contract Specialist-partnere i Danmark kan Datacon sørge for, at de servicekontrakter du tegner med HPE administreres og fornys og til enhver tid matcher dine aktuelle behov - uden at det koster dig ekstra. Det giver dig mere tid til kerneforretningen og sikkerhed for, at dit it-miljø fungerer optimalt.

Når sælgerene er ude af døren

De fleste sælgere er gode til at sælge service med, når du investerer i ny hardware eller software. Datacons servicemedarbejdere gennemgår løbende vores kunders serviceaftaler og gør dig opmærksom på udstyr, der udløber, bliver for dyrt eller giver anbefalinger om ændring af serviceniveau.

Hvorfor lige os

Datacon er en af de største HPE-partnere på markedet og er en af de få, der er certificeret som HPE ServiceOne Gold Specialist. Vi har ekstremt stor indsigt i serviceområdet og har et kæmpe netværk i HPE. Det er guld værd, når vi skal handle på dine vegne. Vores konsulenter har rigtig mange års erfaring, og står klar til at hjælpe dig, uanset hvor kompleks din udfordring er.

Book et møde med Datacons Service Manager, Bente Selbach, og modtag en Jawbone UP2 aktivitetsmåler på mødet - så kan du også holde øje med på din helt personlige sundhedstilstand.


Book dit servicemøde her

Bente Selbach
Service Manager
T: +45 40 601 396
Send en mail til Bente
 

It-infrastruktur


hpe-platin_hp-gold