Rådgivning

Få større udbytte af din it-investering

Hvornår har du sidst fået en uvildig gennemgang af dit it-miljø? Med Datacon som samarbejdspartner får du professionel sparring og konsulenthjælp uanset hvilken type af hardware, du har investeret i. Det sikrer dig lavere omkostninger og maksimal performance på dit eksisterende udstyr.

Rådgivningsaftale med flere fordele

En rådgivningsaftale med Datacon giver både overblik og konkrete forslag til, hvordan du optimerer din nuværende it-infrastruktur, herunder strøm, køling, drift, omkostninger for nedetid samt sikkerhedstrusler. Vi rådgiver også om indkøbspolitik og udfører review på egne eller andres løsningsdesigns.
 
Du får en fast konsulent tilknyttet din virksomhed, som løbende tager pulsen på dit it-miljø, stiller de kritiske spørgsmål og giver råd og sparring til, hvordan du opnår et optimeret datacenter og dermed størst mulig værdi af din it-investering.

Hos Datacon er du i trygge hænder

Hvad enten du har brug for desktop-løsninger eller store komplekse datacenterløsninger, har vi de specialister og den erfaring, du har brug for.
 
Når du samarbejder med os, møder du udelukkende konsulenter med dybdegående viden og solid erfaring inden for specifikke kerneområder. Vi har god forretningsforståelse og fingeren på pulsen, når det handler om it-markedets udvikling.
 
Vi uddanner og certificerer os løbende inden for HP, Microsoft, VMware, Symantec, HDS & Lenovo og arbejder målrettet på at udvide vores høje vidensniveau, så vi kan opretholde vores partnerstatus. Det sikrer dig præcis den it-rådgivning, leverance og service, du har brug for til din virksomhed.
 
Derfor tør vi godt kalde os specialister!

Bo Reggelsen
Salgs- og marketingdirektør
T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo
BRE
 

It-infrastruktur


Rådgivning