HPE OneView

Få overblik med HPE OneView

It-medarbejdere rundt om i landet har med HPE OneView fået et overordnet system, der for alvor kan rydde op og skabe oveblik over værktøjskassen. OneView er specialdesignet til at skabe en såkaldt konvergeret infrastruktur, hvor alle it-systemer kan overvåges og vedligeholdes fra ét centralt system.

Det menneskelige aspekt i højsædet

HPE OneView er resultatet af fire års intens research i konvergeret infrastruktur. Lige fra start har HPE fokuseret på, hvordan man bedst muligt kan samle og optimere en lang række konfigurations- og overvågningsprocesser. Mantraet har været, at det er mennesker, som skal anvende HPE OneView, og at HPE OneView derfor skal gøre deres arbejde nemmere og give mere tid til andre opgaver.

HPE OneView er bygget over et simpelt, intuitivt grafisk interface, der blandt andet tæller topologisk visualisering af systemerne. Simpelt, naturligt sprog anvendes til opdateringer og søgninger, og OneView kommer med bred vifte af ‘out-of-the-box’-skabeloner og programmerbare procesautomatiseringer, der giver it-medarbejderen mulighed for lynhurtigt at implementere, tilpasse og modificere komplekse workflows.

Sæt fart på dit it, spar penge & nyd simpliciteten

Reduceret opretningstid har været et af kodeordene. Det tager gennemsnitligt 40x mindre tid at oprette og vedligeholde nye systemer med HPE OneView. Tidligere tog det ifølge HPE i snit 66 dage for en virksomhed at implementere et system.

Fuld integration med andre systemer, som for eksempel HPE Cloud, er én af årsagerne til, at der kommer meget mere fart på dit it-system. Samtidig vil it-medarbejderne bruge langt mindre tid på at overvåge og vedligeholde systemer, da det hele kan gøres fra en central platform.

Et andet kodeord er besparelser. Tal fra de første virksomheder, som er begyndt at anvende HPE OneView viser, at der sker et fald på 50 % i behovet for serverplads. I snit har det ført til besparelser på mere end 5 millioner dollars pr. firma, og Return of Investment (ROI) i løbet en projekteret femårig periode er steget med 293 %. I visse tilfælde har de nye systemer tjent sig selv ind i løbet af blot 4-5 måneder.

Det sidste kodeord er simplificering. HPE OneView er så brugervenligt, at det giver dine systemadministratorer mere tid til at varetage opgaver som eksempelvis udvikling og optimering af systemer. HPE OneView forbedrer din produktivitet og virksomhedens fleksibilitet, og tilføjer mere glæde og frihed i it-afdelingen.

Kontakt os meget gerne og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit it med den nye og endnu bedre HPE One View 2.0.

Bente Selbach
Service Manager
T: +45 40 601 396
Send en mail til Bente
 

It-infrastruktur

Få styr på servicen i din it-infrastruktur. Læs hvordan Datacon kan hjælpe dig: 

  

 

hpe-platin