Overblik & frihed

HPE Insight Online

Med HPE Insight Online kan du overvåge din infrastruktur proaktivt og effektivt, hvor og hvornår det passer dig.

Alt og alle er i konstant bevægelse, og vi har brug for, at vores information og data er tilgængelig på alle tider af døgnet. Vi løser problemer, administrerer vores forretning og hjælper vores kunder med at løse deres problemer, ligegyldigt hvor vi er. Selvom vi konstant er på farten, er vi mere forbundne end nogensinde via vores mobile enheder og diverse cloudservices.

Vi vil gerne være med hele vejen

HPE Insight Online tilbyder one stop, sikker adgang til den information, du har brug for, når du skal administrere forskellige enheder i jeres it-miljø. Derudover har du adgang til dine standardgarantier og servicekontrakter, hvor som helst og når som helst. Via HPEs Support Center portal kan HPE Insight Online automatisk vise de enheder, der er overvåget med HPE Insight Remote Support software, og derved får du hurtigt overblik over dine enheder, konfigurationer, supportoplysninger og meget mere. Samtidig kan Datacon med HPE Insight One og som en af HPEs mest specialiserede partnere, HPE ServiceOne Gold Expert, hjælpe med at overvåge din it-installation proaktivt og derved yde den bedst mulige service.  

Væg-til-væg infrastrukturmanagement

HPE Insight Online er den første omfattende cloudbaserede it-management- og supportløsning, der formår at give dig en nem, overskuelig og proaktiv oplevelse. Bruger du samtidig iLO Management Engine, kan du provisionere, overvåge og supportere dine systemer remote, hvilket giver dig fleksibilitet, en nemmere hverdag og øget performance. Lægger du dertil Insight Control, får du en komplet løsning der overvåger helbredstilstanden, giver mulighed for administration af udrulninger plus et personligt dashboard, der inkluderer service og support tracking samt garanti og kontraktadministration.  

HPEs Support Center er en del af din HPE Care Pack-service eller din HPE servicekontrakt og koster ikke ekstra!

Bente Selbach
Service Manager
T: +45 40 601 396
Send en mail til Bente
 

It-infrastruktur