HPE ProLiant

Få tiden tilbage

HPE ProLiant Gen9 er født til at spare på resssourcerne: Lavere strømforbrug, mindre behov for for køling, forbedret performance og ikke mindst reduceres tiden du bruger på it-administration.

Den nye HPE ProLiant Gen9 teknologi giver dig et hurtigt afkast på investeringen (ROI) og redefinerer økonomi og forventninger til din it-infrastruktur. I dag er de fleste af serveromkostningerne flyttet fra købsprisen til driftsudgifter, så ved at opgradere til den nyeste HP ProLiant-teknologi kan du få en ROI på så lidt som fem måneder - læs mere.

Vi laver arbejdet for dig

Hvad kan du spare på en konsolidering af netop din installation? Datacon tilbyder i øjeblikket at lave en ROI-rapport baseret på din nuværende serverinstallation helt uden beregning. Til gengæld får du et overblik over hvor du kan hente væsentlige besparelser i datacentret. 

Designet til at forbedre effektivitet, hastighed og værdi

HPE er i gang med at redefinere økonomien ved at levere mere kapacitet, korrekt sized kapacitet med fleksibitet og lavt utrolig lavt energiforbrug. Resultatet er, at du få mere saft og kraft, du bruger væsentlig mindre plads, din performance stiger og dine energiomkostninger falder.

Du opnår væsentlig forbedret performance og flere virtuelle maskiner pr. host. Du spare tid på it-administration, med hurtigere implementering af nye servere og smartere opdatering af firmware. Strømforbrug og varme udvikling er reduceret og du sparer penge, særligt fordi energiudgifternes konstante stigning, ikke er noget vi kan komme uden om.

Bemærk, at der igennem virksomhedens elselskab kan søges om tilskud til energispareprojekter – læs mere.

En ny æra

De nye HPE ProLiant Gen9 servere hjælper dig med at få success i en æra med Big Data, mobility og cloud. Traditionelle server siloer er for ineffektive og langsomme.

De nye HPE ProLiant Gen9 er den seneste milepæl inden for “compute”, og formålet er at hjælpe dig med at sænke it-omkostningerne, accelerere it-service delivery time samt løfte it-business value.

HPE ProLiant Gen9 servere sikre en intelligent, ubesværet og automatiseret hverdag, samt en fantastisk ROI.

Claus Andersen
Sales Manager, Business Development
T: +45 48 133 028
Send en mail til Claus
 

It-infrastruktur


hpe-platin